İntel i5 6500 tabanlı pc toplama

Emrullah03

Hectopat
Daha fazla  
Adsız.png
Adsız 2.png
Merhaba arkadaslar 2 haftaya kadar pc toplayacağım. Sistemim sizce nasıl ? Uyumluluk konusunda bir sıkıntı var mı ? Gta 5 vb. oyunları 1080p'de kaç fps alırım ?

Son düzenleme:
1080p de rahat rahat açar technopat youtube kanalında testleri var bide ekran kartını 2gb alabilirsin baktım testde ortalam için d,a 75 fps alıyor ama 60 inip 90 a çıktığı oluyor (gta 5)

Kasayı zalman z3 plus alsana 170-180 tl falan. Böylelikle 100 tl cebine kalıcak. Onlada anakartı msi b150 bazooka al. H110 en giriş seviyesi daha sonra pişman olursun. Güç kaynağınıda high power 600w element 80+bronze alabilirsin, aynı fayatlarda. Aerocool güç kaynakları iyi değildir falan diye baya yorum okudumda ondan diyorum.

Kasayı zalman z3 plus alsana 170-180 tl falan. Böylelikle 100 tl cebine kalıcak. Onlada anakartı msi b150 bazooka al. H110 en giriş seviyesi daha sonra pişman olursun. Güç kaynağınıda high power 600w element 80+bronze alabilirsin, aynı fayatlarda. Aerocool güç kaynakları iyi değildir falan diye baya yorum okudumda ondan diyorum.
Normalde z3 plus alacaktım ancak ekran kartı sığmıyor o kasaya. Anakart da sıkıntı çıkmaz sanırım.

2800 liraya bu sistemi alma kardeşim. Öncelikle sistemi ekran kartsız alıp beklemeni öneririm kardeşim. 20- 25 gün kadar sonra Rx 480 çıkacak ve bu kart 900- 1000 lira civarında olup Gtx 970 ile Gtx 980 arasında performansının olacağı söyleniyor bu yüzden şu an sisteminde bulunan Gtx 960 fiyatına ondan çok daha performanslı bir kartı 20- 25 gün kadar sonra alabilirsin.

Sistemi bu şekilde alıp o ekran kartını beklemeni mutlaka öneriyorum. Alternatif.
upload_2016-6-16_16-47-26.png

Rx 480 hakkında bilgi edinmek için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
2800 liraya bu sistemi alma kardeşim. Öncelikle sistemi ekran kartsız alıp beklemeni öneririm kardeşim. 20- 25 gün kadar sonra Rx 480 çıkacak ve bu kart 900- 1000 lira civarında olup Gtx 970 ile Gtx 980 arasında performansının olacağı söyleniyor bu yüzden şu an sisteminde bulunan Gtx 960 fiyatına ondan çok daha performanslı bir kartı 20- 25 gün kadar sonra alabilirsin.

Sistemi bu şekilde alıp o ekran kartını beklemeni mutlaka öneriyorum. Alternatif.
Eki Görüntüle 167488

Rx 480 hakkında bilgi edinmek için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim. Olmazsa sizin dediniz gibi yaparım mantıklı :) :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı