Intel i5 6600K Sistem Önerisi

JustForYou

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bir sistem toplamayı düşünüyorum ama işlemcisi Intel i5 6600K bir sistem olmasını istiyorum. Ekran kartını, güç kaynağını, SSD'yi ve sogutmayı Amazon.com'dan almayı, diğer parçaları ise yurt içinden almayı planlıyorum. Bunun için bana bir sistem önerir misiniz? Ekran kartı mümkünse EVGA'dan 4 GB'lik, RAM ise 16 GB'lik Corsair marka bir sistem olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben bir sistem toplamayı düşünüyorum ama işlemcisi Intel i5 6600K bir sistem olmasını istiyorum. Ekran kartını, güç kaynağını, SSD'yi ve sogutmayı Amazon.com'dan almayı, diğer parçaları ise yurt içinden almayı planlıyorum. Bunun için bana bir sistem önerir misiniz? Ekran kartı mümkünse EVGA'dan 4 GB'lik, RAM ise 16 GB'lik Corsair marka bir sistem olsun.
Bütçe yok. Ekran kartı 4GB olsun tamam. GT 630 4GB yeter herhalde. Ne gerek var ekran kartının ismine demi ? 4GB de geç git :D.

Neyse şaka bir yana, forumda daha yenisin. Bilmeyebilirsin normal bir şey. Bize tam olarak bütçeni belirtirsen ve ekran kartını da ismini söyleyerek tarif etmeye çalışırsan, sana daha iyi yardımcı olabilirim.

Ceza yediğim için yazamadım kb. Demek istediğim işlemcisi i5 6600k lı bir sistem ekran kartı ise Amazon.com dan alacağım EVGA marka bir ekran kartı bir çok kişi EVGA yı önerdiği için söyledim. Bütçe ise 3000-4000 arası.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı