Dengou
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- 8
- Ekran kartı
- NVDIA GTX 1050 2GB
- İşlemci
- i5 7300HQ
Arkadaşlar son zamanlarda mavi ekran hataları almaya başladım. Bilgisayarımı yeni formatladım biri yardımcı olursa çok sevinirim aşağıya minidump dosyamı ve sistem bilgilerimi yazdım yardım edecek kişiye şimdiden teşekkürler.
drive.google.com
WinDbg Preview yazılımını indirdim ve bir dump dosyasını açtım hatayı incelediğimde nvlddmkm.sys kaynaklı olduğu anladım. İnternette system_thread_exceptıon_handled_m ve nvlddmkm.sys hatalarını arattım bazılarında DDU kurmam bazılarında anakart ile alakalı olduğu söyleniyordu hangisi olduğundan emin değilim ve son zamanlarda Windows yavaşlamaya başladı nedenini bilmiyorum biri yardım edebilirse sevinirim şu anda kimse herhangi bir şey yazmadı...
Birkaç mavi ekran hatası aldıktan sonra linki yeniledim işte link burada:
drive.google.com
- Windows 10 Pro.
- Intel i5 7300HQ.
- 8 GB RAM.
- NVIDIA GTX 1050 2 GB.
- Lenovo Legion Y520-15ıkbn
dump.rar

WinDbg Preview yazılımını indirdim ve bir dump dosyasını açtım hatayı incelediğimde nvlddmkm.sys kaynaklı olduğu anladım. İnternette system_thread_exceptıon_handled_m ve nvlddmkm.sys hatalarını arattım bazılarında DDU kurmam bazılarında anakart ile alakalı olduğu söyleniyordu hangisi olduğundan emin değilim ve son zamanlarda Windows yavaşlamaya başladı nedenini bilmiyorum biri yardım edebilirse sevinirim şu anda kimse herhangi bir şey yazmadı...
Birkaç mavi ekran hatası aldıktan sonra linki yeniledim işte link burada:
minidump.rar

Son düzenleme: