Çözüldü Intel i5 7300HQ GTX 1050 mavi ekran hatası

• Konuyu başlatan Dengou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 843
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dengou

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
NVDIA GTX 1050 2GB
İşlemci
i5 7300HQ
Arkadaşlar son zamanlarda mavi ekran hataları almaya başladım. Bilgisayarımı yeni formatladım biri yardımcı olursa çok sevinirim aşağıya minidump dosyamı ve sistem bilgilerimi yazdım yardım edecek kişiye şimdiden teşekkürler.

• Windows 10 Pro.
  • Intel i5 7300HQ.
  • 8 GB RAM.
  • NVIDIA GTX 1050 2 GB.
  • Lenovo Legion Y520-15ıkbn

WinDbg Preview yazılımını indirdim ve bir dump dosyasını açtım hatayı incelediğimde nvlddmkm.sys kaynaklı olduğu anladım. İnternette system_thread_exceptıon_handled_m ve nvlddmkm.sys hatalarını arattım bazılarında DDU kurmam bazılarında anakart ile alakalı olduğu söyleniyordu hangisi olduğundan emin değilim ve son zamanlarda Windows yavaşlamaya başladı nedenini bilmiyorum biri yardım edebilirse sevinirim şu anda kimse herhangi bir şey yazmadı...

Birkaç mavi ekran hatası aldıktan sonra linki yeniledim işte link burada:

Son düzenleme:
Çözüm
DDU ayarları varsayılan olacak. Güvenli modu alttaki şekilde başlatacaksınız. Güvenli moda girdiğinizde internet sağ altta yoksa internetsiz güvenli moda girmişsiniz demektir.

Eki Görüntüle 1697657
(Üsttekini türkçesi: Güvenli mod - en az)

Ayrıca Vanguard için gerçek zamanlı koruma dahil bütün antivirüs programlarınıza Riot klasörünü istisna ekleyin.

Sorun Valorant ile alakalı 531.18 sürümünü desteklemiyor sanırım bu yüzden 528.49 sürümünü indirdim ve sorunum çözüldü Riot'ın bu sorunu çözmesi için bir ticket gönderdim umarım düzeltirler. Bütün yardımlarınız ve emekleriniz için teşekkür ederim.
DDU ayarları varsayılan olacak. Güvenli modu alttaki şekilde başlatacaksınız. Güvenli moda girdiğinizde internet sağ altta yoksa internetsiz güvenli moda girmişsiniz demektir.

Eki Görüntüle 1697657
(Üsttekini türkçesi: Güvenli mod - en az)

Ayrıca Vanguard için gerçek zamanlı koruma dahil bütün antivirüs programlarınıza Riot klasörünü istisna ekleyin.

Sorun Valorant ile alakalı 531.18 sürümünü desteklemiyor sanırım bu yüzden 528.49 sürümünü indirdim ve sorunum çözüldü Riot'ın bu sorunu çözmesi için bir ticket gönderdim umarım düzeltirler. Bütün yardımlarınız ve emekleriniz için teşekkür ederim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı