Ekran kartı olarak orta 2 modelde kalmışsın, bence biraz daha ekle rtx 2060 alabilirsin ama o zamanda işlemciden biraz kısman gerekebilir.
İ5 9600K ya en az 3000 MHz'lik bir RAM almanı öneririm çünkü böyle bir işlemciye 2400 MHz RAM almak, işlemciyle dalga geçmekle aynı şey olur.
SSD olarak 970 EVO'yu önerebilirim, kendimde kullanıyorum hızı muazzam, HDD'yi biraz bekleyip sonra ekleyebilirsin.
Soğutma olarak ister sıvı soğutma ister hava soğutma bu tamamen bütçene bağlı, ama ben sıvı soğutma öneririm hem fiyatları cep yakmaz kolaylıkla.
Kasa olarak, technopat'ın RTX 2060'lı sistem toplama videosunu izlediysen ordaki kasayı alabilirsin, Xigmatek Astro kasa hem RGB seversen çeşit çeşit RGB deseni bulunuyor, hem sıvı soğutma için geniş radyatör boşluğu var yani geniş ve büyük bir kasa, kasada güç kaynağı olarak Xpower 650 W 80 Plus güç kaynağı bulunuyor yani güç kaynağı konusunda endişe etme.
Anakart için ASUS kesinlikle bu arada dediğin gibi, hem performans olarak hemde yılların tecrübesi olarak ASUS'u her zaman sevmişimdir ama MSİ'nin de güzel anakartları var ASUS kadar.
Benim topladığım sistem şu şekilde ve gayette birbiriyle uyumlu, güzel parçalar ve RAM, Micron'un ürettiği güzel RAM'lerden birisi :
Benim sistemim bu şekilde ve gayet memnunum ve senin fiyatınıda karşılayacağına eminim
Umarım sistem toplarken hüsran olanlardan olmassın