200 serisi anakartlar 9. Nesil işlemciler için uyumlu değil.
Anakart öneride buluna bilirmisin ?200 serisi anakartlar 9. Nesil işlemciler için uyumlu değil.
9600K çarpan kilidi açık bir işlemci. Z390 anakartlara yönelin.Anakart öneride bulunabilir misin?
ASUS Prime Z390-A anakart soketi 1151 yada ASUS ROG Strix Z390-F oyun anakart soketi 11519600K çarpan kilidi açık bir işlemci. Z390 anakartlara yönelin.
oc yapmayi dusunmuyorum sistem bir muddet beni memnun etsin su corona gecene kadar ondan sonra sistem basdan yada kismen yukseltme yapicamEğer bütçe yeterli ise; işlemci tercihinizi Ryzen 7 3700X'ten yana yapmanızı öneririm, OC yapılmayacaksa da kaliteli ve sağlam bir 600-650W güç kaynağı da (Gigabyte P650B, Corsair VS650, Cooler Master MWE 650 gibi) işinizi görür diye düşünüyorum.
burdan size kullandigim siteyi atsam sorun olmay degilmi onun uzerinden sistem yapa bilirmisinz ?Siz bize toplam bütçenizi verirseniz biz size 2080 ya da 2070S'li bir sistem dizelim güvenin bize işlemcide AMD üzmez eskisi gibi değil FX ya da Athlon'daki gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.