Intel i5 sistem alınır mı?

İşlemcinin i5 veya i7 olması o işlemcinin kesin olarak iyi olduğu anlamına gelmez. i3 9.nesil bir işlemci, i5 1.nesil bir işlemciden kat ve kat üstündür diye bir örnek verebilirim mesela. Bilgisayarın teknik özelliklerinden anlamayanlar bu sistemler ışıklı olduğu için iyi sanıyor ve fiyatı da cazip geldiği için alıyorlar. Ama o tür sistemler ile alınacak performans aşağıdaki videolarda açıkça belli. Zaten Turbox denilen marka piyasadaki en kötü 3 markadan biridir ve asla tercih edilmemelidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkürler bütçemi artırdım ve 2.400 TL gibi bir meblaya çıkarttım en azından CS:GO gibi bir oyunu kasma donma olmadan 200 FPS oynayabileceğim bir sistem önerir misiniz?

Çok teşekkürler bütçemi artırdım ve 2.400 TL gibi bir meblaya çıkarttım en azından CS:GO gibi bir oyunu kasma donma olmadan 200 FPS oynayabileceğim bir sistem önerir misiniz?
Maalesef 2.400 TL ile de günümüz oyunları için yeterli bir sistem toplanmıyor. 2. el bir APU sistem toplayabilirsiniz fakat ciddi araştırma ve fiyat takibi yapmalısınız.

Maalesef 2.400 TL ile de günümüz oyunları için yeterli bir sistem toplanmıyor. 2. el bir APU sistem toplayabilirsiniz fakat ciddi araştırma ve fiyat takibi yapmalısınız.

CS:GO için 2400 TL yeterli değil midir? Yani elimden daha fazlası gelmez en azından yayın yapmayacağım ve büyük ihtimal 144 Hz bir ekran alacağım ve 5 vs 5 rekabetçi maçında 144 Hz ekranı tamamlayan bir FPS verecek APU sistem toplayamam herhalde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı