İntel İ5 Sistem Toplama

paranomy

Hectopat
Evet arkadaşlar aşağıdaki sistemde eksik gördüğünüz birşey var mı?

x3akE9.jpg

Oyuncu sistemi kuracak isen;

1. SSD'yi çıkar.
2. 16 GB RAM ne için ? 8 GB bile fazlası ile yeterlidir.
3. Sabit disk GREEN yerine BLACK veya BLUE model olmalı.
4. AeraCool Strike - X GT modelinde haddinden fazla plastik kullanılmıştır, ve işçiliği de kötüdür, önermem.

Arkadaşlar ihtiyaçlarımı bilmeden ram i düşürmeyi önermeseniz. Oyun geliştiriyorum projenin sadece Terrain+Texture ları bile 8Gb ile çalışılmaz hale geliyor.

Güncelleme-
Sabit disk Content directory olarak kalacak (Tape'den biraz hallice hızlı olması yeterli) :) Ssd olmadan olmaz babamın ultrabook'unda faydasına milyon kez şahit oldum. Kasa konusunda tavsiyelerinizi alabilirim fiyat çok aşmasın bütçe 4000 tl

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yaptın hacı o 3000₺ fiyata en kralını toplarsın.

Toplam (KDV Dahil):​
2.605,46 TL
*2.397,03 TL

VATAN COMPUTER - ASUS - GTX770 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart

Toplam %25 indirim ile 2991₺ tutuyor. :)

Ne yaptın hacı o 3000₺ fiyata en kralını toplarsın.

Toplam (KDV Dahil):​
2.605,46 TL
*2.397,03 TL

VATAN COMPUTER - ASUS - GTX770 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart

Toplam %25 indirim ile 2991₺ tutuyor. :)

Adam oyun geliştiriyor.

Adam oyun geliştiriyor.

Aaaa kapak etti beni ne yapsa ayol.

Neyse İntel ile devam edeceksen kasadan önce anakartını değiştirmelisin, madem oyun geliştiriciyim diyorsun kurumsal alanlarda günlük iş için kullanılacak bir ana kart seçmek yanlış olur. Düz bir Z87 tabi bütçene göre daha ek özelliklisini alabilirsin.
İşlemci ne kadar yüksek olursa senin işlerin için o kadar iyi olur 4670K mesela.
Ekran kartı var galiba elinde, oyun geliştirici biri olarak Nvidia'nın Cuda çekirdeği kullanan uygulamalarda çok rahat edersin

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı