Intel i7 11700K sistem boot ederken donuyor ve mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

ziya0606

Kilopat
Daha fazla  
Birden bilgisayarımı yeniden başlattıktan sonra mavi ekran vermeye başladı. Yeniden başlatırken bazen boot etme ekranında donup kalıyor veya açılıyor ve birkaç dk sonra mavi ekran veriyordu. Ben de SSD'den olabileceğini düşünüp ilk önce bir format atmak istedim. Ama format ekranına gelirken de aynı şekilde mavi ekran vermeye başladı. Sonra bir şekilde format ekranı geldi denemelerden sonra ve bu sefer format atarken mavi ekran vermeye başladı. Ben de gidip yeni bir SSD aldım ancak yine de aynı şekilde mavi ekran alıyorum. Ekran kartını denedim RAM'leri denedim ve SSD'yi denedim. Onlardan ötürü mavi ekran verdiğini düşünmüyorum. Anakart BIOS güncelledim yine de bir şey değişmedi. Bazen onarıma atıyor bazen mavi ekran veriyor. Bazen donup kalıyor. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Görselleri veremiyorum sunucu hatası oluştu diyor.
Sistem;
Anakart: ASUS Prime Z590-P Wi-Fi
İşlemci: Intel i7 11700K.
RAM: Corsair Vengeance 2x16 3200MHz.
Ekran kartı: MSI RTX2060 Super OC Ventus.
M.2: Samsung 970 EVO.

Bir şekilde o hata kodlarını kaydetmeye bak durumu daha iyi anlayabilmemiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…