Intel i7 13620H alınır mı?

Bu bütçedeki cihazların çoğunun problemleri var, düzgün fiyatını hak eden bir cihaz göremedik maalesef. 5070 Ti vardı bir aralar bütçenizde fakat 85-90 bine çıktılar. Beklemeniz en iyisi olur, daha ülkemize gelecek çok cihaz var.

Peki ne zaman geleceği hakkında bir bilgin var mı?

Laptop markaları arasında MSI ve ASUS en iyileridir fakat düşük bütçede ikisi de vasat ürünler çıkarıyor.

Kral bu laptopa ne dersin.

Son düzenleme:
Ben sana orta yüksek seri veriyorum sen bana gelmiş hala giriş seviye soruyorsun

73K o PC'ye verilmez TUF serisi giriştir Gaming'de ASUS'un
FA608 TUF kasalar ile FA5xx serisi TUF kasalar bir değil. Giriş seviye olduğu yok, olsa bu kadar pahalıya satılmaz zaten bu cihazlar. Direkt o işlemci koyulmaz hatta.

FA608 TUF kasalar ile FA5xx serisi TUF kasalar bir değil. Giriş seviye olduğu yok, olsa bu kadar pahalıya satılmaz zaten bu cihazlar. Direkt o işlemci koyulmaz hatta.

TUF serisi ROG'a kıyasla alt segment ROG'un da düz serileri orta üst seviye olduğu için giriş seviyesi denebilir ASUS bazında

TUF serisi ROG'a kıyasla alt segment ROG'un da düz serileri orta üst seviye olduğu için giriş seviyesi denebilir ASUS bazında
Giriş seviye bir kasa olsa ASUS bu işlemciyi bu cihaza koymazdı dostum. A14 FA608 kasa görmüştüm gayet kaliteli cihazlardı. Bu bütçede adam akıllı ROG cihaz yok. TUF serisinde diye direkt giriş seviye kalite olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı