Intel i7 2600K GTX 750 Ti Sistem OS X Kurulumu

MvratB

Hectopat
Daha fazla  
Hiçbirini. Mavericks kurun.

Merhaba, interneti alt üst ettim ama bulamadım, o yüzden bu konuyu hortlatma ihtiyacı duydum.

Ben PC'me, harici disk üzerinden Mac OS X kurmak istiyorum. Çok yabancı ve uzak olduğum bir ekosistem, o yüzden yardımınızı istiyorum.

PC sistemim;

i72600k 3.4 GHz
8 GB Ram
GTX 750 Ti
256 GB SSD

SSD'im yetmediği için harici harddisk'e kurmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Bir de bu ekran kartını taktığımdan beri Bios ekranında hiçbir işlem yapılamayacak şekilde 40-50 saniye bekliyor. Eğer bios şartsa, sanırım normal kurmam gerekecek.

Lütfen yardım edin bu nasıl yapılır, ne edilir.

Yeteri kadar araştırmamamışsın belli ki. Konu hortlatmak yerine "macOS Uyumlu Donanımlar" içinde konu açabilirsin (Bunu senin için yaptık. Ayrıca "Rehberler" kısmında OS X kurulumu hakkında bir ton rehberimiz var. Bunlarıda inceleyip kurulumda hakkında bilgilere ulaşabilirsin.
Sistemine El Capitan kurulumu yapabilirsin.
GTX 750 Ti için NVIDIA Driver kurulumu yapman gerekiyor.
Ayrıca;
Sıkça Sorulan Sorular: OS X Kurulumu Ve Sonrası Gerekli Bütün Rehberler

Bence en temizi Unibeast ile kurulum. Rehberlerden onu oku ve Technopat' ın Youtube videosunu izle bence. En anlaşılırı ve saf Mac kurulumu o.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı