Görüntü aldınız mı peki?
Ekran kartını çıkarıp taktım, olmadı. Ekran kartını çıkarıp onboard denedim, o da işe yaramadı malesef.Ekran Kartınız PCI yuvasına oturmamış olabilir mi ? Çıkarıp yeniden takmayı deneyebilirsin.
O işlemci mevcut işlemcilerden. Bios ile alakası yok.Recep bey H81 anakarta Hanswell yenisini koymuş bios güncellemesi gerekmez mi?
Bence sorun bu.
Bunla alakası yok.Anakartınız PCI 2.0 destekliyor gtx 780 ekran kartı pcı 3.0. Acaba bir sorun teşkil edebilir mi ?
Sistemi topladığın yere götürmen en sağlıklısı. İyi geceler
H81-M PLUS modelini ben kullanıyorum. Ön USB 3.0 portları için anakartta giriş var.Hocam, tekrar tekrar geçmiş olsun. Arıza büyük ihtimal anakarttan kaynaklanıyor, en iyisi bir servise yollayın. Eğer sorunlu çıkarsa, H81M-PLUS ile değiştirmeye uğraşın. H81-PLUS modelinde bildiğim kadarıyla ön USB 3.0 portları mevcut değil, H81M-PLUS modelinde mevcut.
Bios ile alakası var bence, İ3 4130 falan koysaydı veya Hanswell eskilerden koysaydın açardı. Yeni resfesh ile bios güncellemesi taleb edilmiyor mu?O işlemci mevcut işlemcilerden. Bios ile alakası yok.
Bunla alakası yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.