Intel i7 4790 Sistem GTX 750 Ti Uyumu

Serrdar

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda GTX 750 Ti almayı planlıyorum fakat aklımda birkaç soru var, öncelikle ben bu kartın "Mini" versiyonunu alacağım yani tek fanlı ve küçük. Bunun bir eksisi olur mu bana? İkinci sorum güç kaynağım yeterli olur mu? Şu an kullandığım güç kaynağı 250 W'lık bir şey.
Sistem:
  • Intel i7 4790 3.60 GHz 1150 LGA
  • 12 GB DDR 3 RAM 1600 MHz (8+4)
  • Anakart: H81H3-M4 V:1.0A

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ve anakart ile uyumlu. Ancak PSU yetersiz. En azından 400 Watt ve 12 Volt kanalından 18 Amper güç sağlayan PSU almanızı öneririm. Ancak günümüz şartlarında 500 Watt 80 Plus sertifikasına sahip güç kaynakları ile aralarında pek fiyat farkı yok. Almışken böyle bir şey alın ki tekrar sistem yükseltmesi yapılacağı zaman kafada soru işareti kalmasın. Yok yıllarca daha hiç harcama yapmam diyorsanız ilk söylediğim özelliklerde PSU yeterli.

RX 460 alacak param olsa GTX 750 Ti'ı tercih eder miyim? :D Ve bu arada önerebileceğiniz bir PSU var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim sanırım senin yapıcağın gibi yapıcam bende bu arada şu olbim bilgisayar ne kadar güvenilir bir site açıkcası ilk defa duyuyorum adını.

Olbim bilmiyorum da teknobiyotik' i foruma sordum herkes güvenilir dedi. Olbim için ayrı konu açarsan yardımcı olurlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı