Intel i7 4790K değiştirilmeli mi?

DallasG

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
4 Yıldır bu işlemciyi kullanıyorum. Şu ana kadar çalıştırmadığı uygulama, yüz üstü bıraktığı tek bir gün bile olmadı. Yeni nesil oyunları oynadığım, cayır cayır çalıştıran bir işlemci, ki yanılmıyorsam son nesil birkaç işlemci serisini bile solladığını görmüş ve duymuştum.
Sizce halen bu işlemci ile devam mı etmeliyim yoksa artık değişme zamanı gelmiş midir?
Ekran kartım: R9 270X 2 GB Edition (Ekran kartım biliyorum biraz eski ama halen o da işimi görüyor çoğu yeni çıkmış oyunlarda. Medium-High arası ayarlarda bana istediğimi sunuyor)
RAM: 32 GB DDR3

Arkadaşlar merhaba.
4 Yıldır bu işlemciyi kullanıyorum. Şu ana kadar çalıştırmadığı uygulama, yüz üstü bıraktığı tek bir gün bile olmadı. Yeni nesil oyunları oynadığım, cayır cayır çalıştıran bir işlemci, ki yanılmıyorsam son nesil birkaç işlemci serisini bile solladığını görmüş ve duymuştum.
Sizce halen bu işlemci ile devam mı etmeliyim yoksa artık değişme zamanı gelmiş midir?
Ekran kartım: R9 270X 2 GB Edition (Ekran kartım biliyorum biraz eski ama halen o da işimi görüyor çoğu yeni çıkmış oyunlarda. Medium-High arası ayarlarda bana istediğimi sunuyor)
RAM: 32 GB DDR3
O işlemci bildiğim kadarıyla R3 3100'e yakın kalıyor, İntel tarafında muadilini bilmiyorum. Kullanılır hala eksikliğini hissetmezsiniz.

Z 97 anakart ile 4.9 GHz OC yapılmış olarak 2070 çalıştırdığı video var YouTube'da. Ben de 4790 kullanıyorum kuşkusuz Intel'ın en efsane 2 işlemcisinden birisi. Ayrıca değiştirmeye gerek yok 2060 besler o işlemci standart haliyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı