Intel i7 4790K GTX 750 Ti Sistem 500W PSU Uyumu

berkaysenn16

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bir sistem topladım fakat elimde 500W'lık bir güç kaynağı mevcut. Bunun yetip yetmediği hakkında şüphelerim var. Siz değerli arkadaşlarım bana yardımcı olabilir mi lütfen?
  • Intel Core i7 4790K Soket 1150 4.0GHz 8 MB
  • MSI Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200 MHz (O.C.) HDMI&DVI Anakart
  • 2x8 GB DDR3 1600 MHz Kingston HyperX Fury HX316C10F/8 (Toplam 16 GB)
  • MSI Nvidia GTX 750 Ti 2 GB 128 Bit Ekran Kartı
Arkadaşlar sistemim bu olacak. 500W yeterli kalır mı? Kalmazsa kaç Watt bir güç kaynağı almam lazım? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi satın aldınız mı? Ekran kartı sisteme göre güçsüz kalmış. İleride yükseltmeyi düşünüyorsanız sorun yok. PSU yeterli. Rahatlıkla GTX 1060-1070 dahi takılabilir. Ancak DDR3 sisteme fazla yatırım yapmanızı tavsiye etmiyorum. DDR4 devrindeyiz artık, gerek yok DDR3 sisteme. Neredeyse aynı bütçeyle DDR4 toplanabiliyor.

Sistemi satın aldınız mı? Ekran kartı sisteme göre güçsüz kalmış. İleride yükseltmeyi düşünüyorsanız sorun yok. PSU yeterli. Rahatlıkla GTX 1060-1070 dahi takılabilir. Ancak DDR3 sisteme fazla yatırım yapmanızı tavsiye etmiyorum. DDR4 devrindeyiz artık, gerek yok DDR3 sisteme. Neredeyse aynı bütçeyle DDR4 toplanabiliyor.
Sistemi sipariş ettim. Fakat iptal edip DDR4 sistem yapmak çok daha mı mantıklı acaba? Değer mi sizce? Siparişim DDR3'lü sistem. DDR4'lü sistem böyle topladım. Uyumlu mudur? Bir de diğerinden ne kadar daha iyidir? Bilginizi almak istiyorum.
sa.PNG

1.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz varsa gösterdiğiniz DDR4 sistemi almanız daha iyi olur tabii ki. Güncel sistem alma gücünüz varsa, neden eskisini alasınız ki? Eskisini ikinci elden uygun fiyata alacak olsaydınız iş değişebilirdi. Bu saatten sonra sıfırını almak gereksiz sadece.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı