SSD ekranı dondurur mu?

MrAli33

Yoctopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
teclast 256 gb nvme m.2 ssd
Anakart
Gigabyte H510M H
dragos 256 GB NVMe M.2 SSD kullanıyorum. Steam ve Epic Games üzerinden oynadığım oyunlarda ekran donuyor ama ses gelmeye devam ediyor. Ancak LDPlayer gibi emülatörlerde bu sorun yaşanmıyor. Sorunun SSD'den kaynaklandığını düşünüyorum, sizce sebebi SSD olabilir mi?

Son düzenleme:
dragos 256 GB NVMe M.2 SSD kullanıyorum. Steam ve Epic Games üzerinden oynadığım oyunlarda ekran donuyor ama ses gelmeye devam ediyor. Ancak LDPlayer gibi emülatörlerde bu sorun yaşanmıyor. Sorunun SSD'den kaynaklandığını düşünüyorum, sizce sebebi SSD olabilir mi?
Ses derken hoparlörden gelen sesi mi kast ediyorsunuz? Yoksa kasadan çalışan mekanik parçaların fanların sesini mi? Ekran donunca görüntü siyah oluyor mu? Bence PSU yetersiz kalıyor ya da Ana kartta sorun olabilir. Geçmiş olsun. Tam emin değilim umarım daha bilgili olan kişiler kısa sürede cevaplar.

Ses derken hoparlörden gelen sesi mi kast ediyorsunuz? Yoksa kasadan çalışan mekanik parçaların fanların sesini mi? Ekran donunca görüntü siyah oluyor mu? Bence PSU yetersiz kalıyor ya da Ana kartta sorun olabilir. Geçmiş olsun. Tam emin değilim umarım daha bilgili olan kişiler kısa sürede cevaplar.
Teşekkürler hocam. Hoparlörden gelen ses devam ediyor ve ekran donduğunda siyah olmuyor. Ayrıca, ekran donduğunda kasadaki “yeniden başlat” tuşuna bastığımda BIOS’a giriyor, fakat BIOS’ta SSD’yi görmüyor.

Teşekkürler hocam. Hoparlörden gelen ses devam ediyor ve ekran donduğunda siyah olmuyor. Ayrıca, ekran donduğunda kasadaki “yeniden başlat” tuşuna bastığımda BIOS'a giriyor, fakat BIOS'ta SSD'yi görmüyor.

SSD ile sıkıntı var o zaman çünkü BIOS'ta görmüyormuş büyük ihtimal o yüzden oluyordur SSD'i çöküyordur.

Dragos 256 GB NVMe M.2 SSD kullanıyorum. Steam ve Epic Games üzerinden oynadığım oyunlarda ekran donuyor ama ses gelmeye devam ediyor. Ancak LDPlayer gibi emülatörlerde bu sorun yaşanmıyor. Sorunun SSD'den kaynaklandığını düşünüyorum, sizce sebebi SSD olabilir mi?

Olabilir tabii ki. Sağlığı kaç SSD'nin? CrystalDiskInfo'dan bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı