Intel i7 4790K GTX 970 Sistem Yükseltilmeli mi?

EnjoyZZ

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bileşenler çıktı. Skylake işlemciler, yeni anakartlar ve ekran kartları vs. Sistemi satıp yeni bir sistem toplasam mı? Bilemedim, görüşleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fantezisine para harcamak isterseniz neden olmasın? Sisteminiz hala güncel. Daha yüksek performans elde etmek istiyorsanız 980 Ti alın. Sistemde SSD yoksa alabilirsiniz mesela. Önümüzdeki 2 sene için sisteminize upgrade yapmak biraz gereksiz gibi. En azından 1 sene garantisi var.

GTX 980ti için param yok böyle idare etsem kaç sene gider?
Bu arada işim vardı biraz o yüzden cevap gecikti.

Önümüzdeki 2 sene için sisteminize upgrade yapmak biraz gereksiz gibi. En azından 1 sene garantisi var.
Yazılanları tam olarak okuyor musunuz? GTX 970 satıp 980 Ti almak için yaklaşık 2000 lira paraya ihtiyacınız var. Sistemi satıp, üstüne 500-1000 lira ekleyip güncellemeye değmez. Büyük ihtimalle yine aynı kartı alacak kadar bütçeniz olur zaten. Diyorsanız ki i7 4790K satıp, i5 6400 alırım. Böyle yanlış bir hareket yapmayın sakın. Ya bütçenizi artırın, ya da dediğim süre kafa rahatlığıyla kullanın sistemi. 1-2 sene içinde ayarları düşürmek zorunda kalacaksınız.

Ben aslında acele kararlar verip aldığım için satmayı düşünüyordum. Aklımdaki sistemi toplayamadım. Örneğin Asus Z97M-Plus yerine MSI Z97 M Gaming, kasa içinse Cooler Master Silencio 352 yerine Corsair Obsidian 350D almak gibi.

Kardeşim, onlarca kişinin buraya sistemini upgrade etmene gerek yok, yazması lazım değil. Lütfen gereksiz para harcamaya hevesli olma, lütfen eli zengin etme!

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı