İntel İ7 4790K için soğutucu tavsiyesi

Cazzarie

Kilopat
İyi günler, oyun oynarken bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı hatası almaya başladım. Stok soğutucu kullanıyorum, önceden sıvı soğutucu kullanıyordum fakat arıza çıkardığı için iade etmek durumunda kalmıştım. Şimdi yeniden almam gerektiğini düşünüyorum. Bu hatayı fazla ısıdan dolayı veriyor sanırım. İyi soğutan ve sessiz bir soğutucu önerebilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirtir misiniz? Bir de nereden anladığınız ısıdan olduğunu? Belki başka bileşen yüzündendir. Detaylı belirtin yardımcı olalım.

200-300 Lira bütçem var. Daha önce sıvı soğutucuya sahip bir soğutucum vardı. Bozulduğu zaman aynen böyle yapıyordu, fazla ısınıyordu ve bilgisayarınız bir hata ile karşılaştı diyip bilgi toplayıp yeniden başlatıyordu. Şimdi yine olmaya başladı, stok soğutucu kullanıyorum ve ağır oyunlar oynadığım zaman zorlanıyor ve gidiyor maalesef.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı