Senin yaptığın ne şimdi? Yardım edeceksen yorum yap etmeyeceksen yapma. Neyse PSU olarak önerim CX 750.Şöyle konulara atılan şöyle yorumlardan bıktım. Yardım edeceksen yorumunu yap, etmiyorsan rapor et gerisini yetkililer yapar zaten. Yok neymiş ona göre bu sistem hayaliymiş. Bende sistem toplayacağım için bu sosyale kaydoldum fakat sadece yardım almıyorum. Neredeyse bilip gördüğüm her konuya cevabımı yazıyorum. İstemeden de olsa bu sistem hayali, şu sistem hayali deyip konuyu açan kişinin hevesini kırıyorsunuz. Belki farkında değilsiniz ama gerçekten kırılıyor. İnsan düşünüyor; ben neden insanların hayali sistem dedikleri şeyi alıyorum ki? Acaba çok mu abarttım? Sorularını sorduruyor kendine. Şahsen benim konuma böyle yorum yapılsaydı kötü hissederdim ki Allah'a şükür yapılmadı. Dediğim gibi eğer sizi rahatsız eden bir durum varsa veya kural ihlali olacak bir durum varsa rapor edin. Emin değilseniz "rica ediyorum" kırıcı olmayın. Bu yorumum yüzünden engel alacaksam da alayım. Evet gerçekten hayali sistem açan, konuyu açıp bir daha uğramayan kişiler var. Sosyalde niçin rapor sistemi var ki? Lütfen kullanalım o sistemi.
Önceki sayfaya bakarsan önerimi görürsün.Senin yaptığın ne şimdi? Yardım edeceksen yorum yap etmeyeceksen yapma. Neyse PSU olarak önerim CX 750.
Ben önermedin mi dedim? Öneri yapmayacaksan yorum yapma dedim. Sen iki adet yorum yaptın sadece biri yardım etmekle ilgili. Neyse uzatıp konuyu saptırmayalım.Önceki sayfaya bakarsan önerimi görürsün.
Destek olacağınıza köstek olmayınEvet, eminim alırsınız...
CX650W'da yeterli olacaktır.Corsair CX750W bu sistemi kaldırır.
Bir de zat-ı halinizi tekrar rahatsız ediyorum lakin mümkünse uygun bir kaç sıvı soğutma alternatifi sunabilir misiniz vaktiniz var ise?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.