Intel i7 6700 GTX 970 Sisteme Anakart ve RAM Önerisi

quandourtaha

Megapat
Daha fazla  
Merhaba sevgili Technopat üyeleri, ben GTX 970 ile birlikte Intel i5 3330 kullanıyorum ve darboğaz hat safhada. Bu nedenle işlemciyi Intel i7 6700'e yükseltmek istiyorum fakat bunun yanında anakarta da ihtiyacım var doğal olarak. Bu işlemci için hangi ekran kartını almalıyım, yeni alacağım DDR4 RAM için kaç MHz önerirsiniz? Pek bilgim yok bu konularda, beni aydınlatırsanız sevinirim, teşekkürler.

Anakart ve RAM için ayırabileceğiniz maksimum bütçeyi belirtin.
Bütçemin tam bir sınırı yok fakat anakart 500-600 TL'yi geçmemeli. Daha sonrası benim için aşırıya kaçıyor. RAM içinse parası neyse öderim.

Ayrıca daha i7 6700'ü de satın almadım. i7 6700 yerine alabileceğim daha mantıklı bir işlemci varsa görüşlere açığım.

• Kingston 8 GB (2x4GB) HyperX Fury Black Series DDR4 2666 MHz CL15 1.2V XMP RAM
  • MSI Z170A Tomahawk Intel Z170A Soket 1151 DDR4 3600 (O.C.) HDMI USB 3.1 Anakart
  • Anakart: 518 TL
  • RAM: 201 TL
İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
600 TL bütçenin tamamını kullanabilirim diyorsanız bu modeli öneririm. Şu an anakartın Total War: Warhammer oyun hediyesi de var sitesinde yazdığına göre.
600 TL dedik diye illa 600 olması gerekmiyor diyorsanız alttaki model de iş görür.
RAM olarak 2x8 GB RAM tavsiye ederim. 2x4 devri bitti artık, bütçeniz yetmiyorsa da 1x8 şeklinde alıp ileride takviye yapın. Güncel oyunlarda 8 GB yetmeyecek bilginiz olsun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı