Mert Beşiktaş
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, ben internetten ASUS N552VW FW171T notebook satın aldım ve 1 Temmuz Cuma günü elime geçti. Başlarda hiçbir sıkıntı yaşamadım ama sırayla istediğim oyunları kurduğumda ısınma ve FPS düşüşü sorunları yaşamaya başladım. GTA 5 kurup oynadığımda bilgisayarımın kendi algıladığı ve bana önerdiği ayarlarda (High - Very High ve 1080p) 45-50 FPS'ten daha fazlasını çok nadir gördüm. Witcher 3 oynarken de tüm ayarları en düşüğe alıp çözünürlüğü düşürerek 60 FPS'te oynuyorum. Ayrıca bilgisayarım neredeyse oynadığım her oyunda kasıyor. Far Cry 4'te de GTA 5 ile aynı şekilde oynuyorum (Önerilen ayar ve çözünürlükte 45-50 FPS'te) ve bu sorunu sadece yüksek özellikli oyunlarda yaşamıyorum. Daha önce Crysis 3 gibi oyunlarda bile kasma yaşadım. Bu arada GPU yani ekran kartı sıcaklığım oyundayken 88 santigrat dereceye kadar geldi. Laptopumun da tek fanı var. Ayrıca tüm sürücülerim, ekran kartım, BIOS falan güncel ve Windows 10 kullanıyorum. Bu kasmaların sorunu ısınmadan dolayı mı yoksa henüz anlayamadığım farklı bir sebebi mi var? Bu özellikle bu oyunları sabit 60 FPS oynayamam da beni üzüyor açıkçası. Kısacası yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar. 
Laptopun özellikleri:
Laptopun özellikleri:
- 2x8 GB DDR4 RAM
- Nvidia GeForce GTX 960M 4 GB GDDR5 Paylaşımsız Ekran Kartı
- Intel i7 6700HQ Skylake 6. Nesil 4 Çekirdekli İşlemci
- 1 TB 5400 RPM HDD + 128 GB SSD
Son düzenleyen: Moderatör: