Intel i7-6700HQ vs i7-7700HQ

AtakanC

Hectopat
Daha fazla  
İki notebook arasında kaldım, aralarındaki tek fark da işlemci farkı. Yaptığım araştırmalara göre aradaki performans farkı çok büyük görünmüyor, ki oyunlarda da işlemcinin genel olarak 100% kullanılmadığını varsayarsak o küçük performans artışı ne kadar etki eder tam kestiremiyorum.

Burada önemli nokta aradaki fiyat farkı, 1200 TL kadar bir fiyat farkı var ve açıkçası bu farka değicek bir performans farkı olduğunu düşünmüyorum ama yine de sizin de fikrinizi almak istedim. Konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradaki fark çok az, 6700HQ modeli 1200 TL daha ucuz ise kesinlikle o laptop modelini al. Ekran kartları nedir modellerin? Tabii önemli ekran kartıdır, pahalı olan modelin ekran kartı çok daha iyiyse işlemci farkı az diye de I7 6700HQ alınmaz.

İşlemci dışında geri kalan parçaların aynı olduğuna emin misin ? Baktığın laptoplar aynı siteden mi ? Direk link atman daha iyi olur veya modellerini de yazabilirsin. Bir tek işlemciden o kadar fark olacağını sanmam mutlaka başka birşeylerde farklıdır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı