Intel i7 6700K GTX 1060 Sisteme PSU Önerisi

Corsair 750W 80+ plus güç kaynağı çok ideal kablo saklama özelliği varsa kasanın çok iyidir.

Sisteminize 500w psu yeterli olacaktır.
Teşekkürler ancak 500W az gelmez mi ?

Gözlerim kanadı kardeş o kasa ne Allah aşkına. Bütçeni belirtirsen düzgün bir sistem tavsiyesi yapalım.
Sorun neyde nereyi beğenmedin anlayamadım kusura bakma.

Corsair 750W 80+ plus güç kaynağı çok ideal kablo saklama özelliği varsa kasanın çok iyidir.
Bende 600 , 650 , 700 , 750 W için seçmiştim sizin cevabınıza göre seçecektim. 750W için bende senin dediğini seçmiştim.

Öncelikle senin yerinde ben olsam kasa seçimine özen gösterirdim. Neden dersen Everest firması bana göre pek iyi bir firma değil. İnternette araştırma yaparsan sende bunu bariz bir biçimde görebilirsin. Onun dışında kablo saklama durumu ve kasanın malzeme kalitesi de önemli. Bunları iyice düşün derim. Tabi karar sana kalmış saygı duyarım.

Everest kasalara yanaşmanızı önermem heleki Everest PSU'larından kaçının Everest PSU aldım 3. gün şalter bozuldu kullanıcı hatası dediler paramla rezil oldum.

Everest için gerçekten kalitesiz diye fazla söylem duydum bi zaman elime everest PSU geçti gerçekten kalitesiz olduğunu o zaman anladım Corsair gibi markalara yönelmeniz çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…