Intel i7 6700K GTX 1060 Sisteme PSU Önerisi

Teşekkürler sistemi güncelledim 2. sayfaya bakarsan görürsün yinede saol.

Ben 4 senedir Zalman güç kaynaklarını kullandığım için. Zalman öneririm seni üzmez sessiz çalışır ve oldukça performanslıdır.
teşekkürler corsair kullandın mı önerirmisin ?

aynen bide technopat videolarındada corsair psu kullanıyolardı.

Corsair, Cooler Master, Silverstone, Aerocool bu markalar kasa ve PSU da gayet iyidir. Tercih ettiğin kasada gayet güzel.
Parçalar çok iyi ama dediğim gibi bence vatandan alma.çok pahalı.Örnek olarak.

Intel CORE İ7-6700K, UP TO 4.2 GHZ, LGA1151, İŞLEMCİ (6. NESİL SKYLAKE) Skylake i7-6700K İşlemci
Kingston KNG HyperX Fury 8GB D4 2400 HX424C15FB/8 Bellek

Sandisk SSD Plus 240GB 520-350MB/s SSD (SDSSDA-240G-G25)
Toshiba 1TB 7200 RPM 32MB Ön Bellek 3,5

Corsair CASE - SPEC-01 M TOWER CASE CC-9011050-WW Kasa
Corsair CORSAİR BUİLDER VS 650W 80+ APFC 12CM FANLI PSU CP-9020098-EU Güç Kaynağı Ünitesi

-HDD, SSD'yi değiştirmeni öneririm.Verdiğim linktekiler hem kaliteli hemde daha ucuz.
-Kasayı da linkte de attığım gibi PSU dan ayrı al. Daha ucuza gelir. Aynı kasa aynı PSU.
-Bu parçalarla senin attığın linkler arasında 350 TL var. O 350 TL yi istersesn ekran kartına yatırabilirsin.

-Ayrıca eğer belirli bir bütçen varsa 16 GB RAM gereksizdir. Çünkü 8 GB RAM bütün oyunlar için rahat şekilde yetiyor. Daha sonra Bir tane daha 8 alıp takabilirsin. İstersen 4x4 32 yaparsın. 4 tane Ram slotu var istediğin zaman al tak. :)
Ama ilerde ekran kartı yetersiz gelirse ve değiştirirsen çok maliyetli olur. Ekran kartını yüksek tutmaya bak.
-16 GB değilde 8 GB RAM alırsan 150 TL de oradan etti sana 500 TL. Bu 500 TL ye ister Ekrankartını yükselt ister HDD'yi 2 TB SSD'yi 480 GB yap istersen de hiç bir şey yapma en kötü paran cebinde kalır. :)

Corsair, Cooler Master, Silverstone, Aerocool bu markalar kasa ve PSU da gayet iyidir. Tercih ettiğin kasada gayet güzel.
Parçalar çok iyi ama dediğim gibi bence vatandan alma.çok pahalı.Örnek olarak.

Intel CORE İ7-6700K, UP TO 4.2 GHZ, LGA1151, İŞLEMCİ (6. NESİL SKYLAKE) Skylake i7-6700K İşlemci
Kingston KNG HyperX Fury 8GB D4 2400 HX424C15FB/8 Bellek

Sandisk SSD Plus 240GB 520-350MB/s SSD (SDSSDA-240G-G25)
Toshiba 1TB 7200 RPM 32MB Ön Bellek 3,5

Corsair CASE - SPEC-01 M TOWER CASE CC-9011050-WW Kasa
Corsair CORSAİR BUİLDER VS 650W 80+ APFC 12CM FANLI PSU CP-9020098-EU Güç Kaynağı Ünitesi

-HDD, SSD'yi değiştirmeni öneririm.Verdiğim linktekiler hem kaliteli hemde daha ucuz.
-Kasayı da linkte de attığım gibi PSU dan ayrı al. Daha ucuza gelir. Aynı kasa aynı PSU.
-Bu parçalarla senin attığın linkler arasında 350 TL var. O 350 TL yi istersesn ekran kartına yatırabilirsin.

-Ayrıca eğer belirli bir bütçen varsa 16 GB RAM gereksizdir. Çünkü 8 GB RAM bütün oyunlar için rahat şekilde yetiyor. Daha sonra Bir tane daha 8 alıp takabilirsin. İstersen 4x4 32 yaparsın. 4 tane Ram slotu var istediğin zaman al tak. :)
Ama ilerde ekran kartı yetersiz gelirse ve değiştirirsen çok maliyetli olur. Ekran kartını yüksek tutmaya bak.
-16 GB değilde 8 GB RAM alırsan 150 TL de oradan etti sana 500 TL. Bu 500 TL ye ister Ekrankartını yükselt ister HDD'yi 2 TB SSD'yi 480 GB yap istersen de hiç bir şey yapma en kötü paran cebinde kalır. :)
Önerilerin için teşekkürler.Laptop ramim 8 gb 16 gb daha iyi olur diye düşündüm ancak kararsızım sen 8gb dedin diye çünkü tek 8gb alıp seneye 1 tane daha 8gb alarak 16 gb yaparım zaten çok pahalı değil 150-160 tl hdd 1tb laptopta vardı zaten ve ben bunun 500gb ını bile kullanamıyom ama 500 almaktansa 1tb alırım çünkü fiyat farkı 20-30 tl felan ssd de 250-240gb yeterli olur olmazsada sonradan yükseltme yaparım eğer 500 tl felan daha ucuz olursa toplam fiyat 4500tl felan olursa gtx1070 daha iyi olur araştırırım onu saol bide ben herşeyimi laptop klavye fare webcam kulaklık hep vatandan alıyorum herangi sorun yaşamadım ama sen fiyatları fazla pahalı diyosunda önerebileceğin güvenli online alışveriş sitesi ne var teknobiyotik mi dersin?

Alabilirsin yani. :)
teşekkürler saol

Önerilerin için teşekkürler.Laptop ramim 8 gb 16 gb daha iyi olur diye düşündüm ancak kararsızım sen 8gb dedin diye çünkü tek 8gb alıp seneye 1 tane daha 8gb alarak 16 gb yaparım zaten çok pahalı değil 150-160 tl hdd 1tb laptopta vardı zaten ve ben bunun 500gb ını bile kullanamıyom ama 500 almaktansa 1tb alırım çünkü fiyat farkı 20-30 tl felan ssd de 250-240gb yeterli olur olmazsada sonradan yükseltme yaparım eğer 500 tl felan daha ucuz olursa toplam fiyat 4500tl felan olursa gtx1070 daha iyi olur araştırırım onu saol bide ben herşeyimi laptop klavye fare webcam kulaklık hep vatandan alıyorum herangi sorun yaşamadım ama sen fiyatları fazla pahalı diyosunda önerebileceğin güvenli online alışveriş sitesi ne var teknobiyotik mi dersin?

teşekkürler saol
Gtx 1070 SLI yapılabiliyor fakat sınır 2 diye biliyorum ayrıca SLI yapman için önünde 5-6 yıl var çünkü kart çok güçlü. :D

teşekkürler saol
Ben vatanı önermiyorum çünkü aynı fiyatta bir ürünü başka bir yerden çok daha ucuza alabilirsin. Hatta sen kendi toplayacağın sistemi toplamadan önce vatanda topla kaç para olduğuna bak daha sonra da başka bir sitede topla. O zaman arada ne kadar fiyat farkı olduğunu anlarsın.
Siteye gelirsek Teknobiyotik güvenilir bir site. Hatta Technopat'ı takip ediyorsan sistemlerini oradan topluyorlar. Technopatın topladığı bir sistemi Teknobiyotikte bulap satın alabilirsin. İstersen üzerinde oynama yapıp istediğin gibi modifiye edebilirsin.

dsadasdasd.png
asdasdasdds.png

Güvenilir olarak sadece Vatan yok yani bir sürü site var. Hepsiburada, Wendenal, Teknobiyotik vs.
Webdenal da oldukça iyi bir site hem güvenilir hem de ucuz.
Teknobiyotikdeki pc sihirbazında toplayabilirsin. Orada parçaların uyumlu olup olmadığını da gösteriyor.
Akıllı PC Toplama Sihirbazı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı