Intel i7 6700K GTX 1060 Sisteme PSU Önerisi

Bütçeni belirtirsen daha iyi bir alternatif sunulur kardeşim.
5000 TL

Haklısın bende everesti seçmem aslında ben zalman z3 plus seçmiştim ve zalman kasalarına bayılıyorum sen ne dersin bu kasaya ;

Everest kasalara yanaşmanızı önermem heleki Everest PSU'larından kaçının Everest PSU aldım 3. gün şalter bozuldu kullanıcı hatası dediler paramla rezil oldum.
Bunu belirttiğin için teşekkürler aklımda bulunsun.

Everest için gerçekten kalitesiz diye fazla söylem duydum bi zaman elime everest PSU geçti gerçekten kalitesiz olduğunu o zaman anladım Corsair gibi markalara yönelmeniz çok iyi olur
PSU yu corsair 80+ 750W seçmeye karar verdim ancak bakalım başka önerileri olan arkadaşlara.

Hayır az gelmez 500w yeterlidir.
ama 750w diyen oldu ?

Şu anda 500w tüm güncel sistemler için yeterli 1080li sistemler dahil tek kart kullanılacak ise. Ama fazlası zararlı olmaz 2.bir 1060 koymayacak isen 750 alma en fazla 600 al bazı kaliteli 600w psu lar 500w lere göre ucuzdu bir ara cebine bak yani...

Böyle bir şey topladım 5052 TL tuttu. Başka sitelere de bakarak 5000 TL'nin altına da alabilirsin. Ama vatandan alma. Vatan kazıklayacak adam arıyo.
Seninkinde farklı olarak SSD 480 GB, HDD 2TB, Ekran Kartı 1070 256 bit 8GB ...
Ayrıca Everest markasından uzak dur.5000 TL'lik bir sisteme o kasa hakaret gibi duruyor.Ben 5000 TL monitör hariç bir sistem topladım.Onu yazmamışsın sisteme monitör dahilmi?

Son düzenleme:
Saol haklısın 600w 80+ kaliteli PSU lar var teşekkürler.

çok teşekkür ederim bide hangi siteden yaptın onu söylersen sevinirim.

5000 TL' ye monitör de dahilse bu şekilde bir şey de olabilir. SSD, HDD ve GPU'dan kıstım.

Saol haklısın 600w 80+ kaliteli PSU lar var teşekkürler.

çok teşekkür ederim bide hangi siteden yaptın onu söylersen sevinirim.
Teknobiyotik

5000 TL' ye monitör de dahilse bu şekilde bir şey de olabilir. SSD, HDD ve GPU'dan kıstım.

Eki Görüntüle 179552

Teknobiyotik
Teşekkürler ama GPU yu kısmadan biraz daha pahalı olur ama yinede saol

Eki Görüntüle 179552

Teknobiyotik
Evet arkadaşlar sistemi biraz değiştirdim @Recep Baltaş ve @Ali Güngör abilerimizin videolarınıda dikkatle izledim ve kasaya önem verdim sistemin tamamı şöyle ;
NOT : Anakartı yükselttim videoda Gaming M5 kullanmışlardı MuratAbiGF kasasında bende m3 kullandım çünkü m5 pahalı geldi.
NOT 2 : Ramleri tek tek alınca daha ucuz oluyor onun için 2 tane 8GB ram alıcam.
NOT 3 : HDD yi seagate e çevirdim ilk başta wd daha iyidir diye wd seçtim ama yine aynı videoda seagate kullandılar bende seagate'e döndüm hem daha ucuz.
NOT 4 : Kasaya önem verin demiştiniz bende videoda cooler master master case 5 kullandılar ama kasa çok pahalı bende corsair kasasını seçtim hemde içerisinde seçtiğim 80+ 650W PSU var.
Seçimlerim hakkında fikirleriniz varsa belirtirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Parçalar gayet güzel fakat 1070 alman daha mantıklı olurdu bence nedenide aralarındaki fiyat farkı çok az ayrıca 8 gb şimdi alıp (2-3 ay) sonra bitane daha alabilirsin ram'i kastettim bu arada.

Zalman kasaları zaten çok güzel. Şahsen ben Corsair 400 C kullanıyorum. O kasa bence gayet iyi ve yeterli senin için. Corsair öneririm bende kullanıyorum çok iyiler kablo saklama ve malzeme kalitesi konusunda.

Zalman kasaları zaten çok güzel. Şahsen ben Corsair 400 C kullanıyorum. O kasa bence gayet iyi ve yeterli senin için. Corsair öneririm bende kullanıyorum çok iyiler kablo saklama ve malzeme kalitesi konusunda.
Teşekkürler seçtiğim corsair kasa ve psu ya ne diyosun?

Parçalar gayet güzel fakat 1070 alman daha mantıklı olurdu bence nedenide aralarındaki fiyat farkı çok az ayrıca 8 gb şimdi alıp (2-3 ay) sonra bitane daha alabilirsin ram'i kastettim bu arada.
ramde 2 tane 8gb lık alıcam hemde ilerde 24 veya 32 gb yaparım diye bide ben bunu hemen almıyacam 1070 i de göz önünde bulundururum.Bide bişey sorcam 1070 slı oluyor mu oluyorsa slı almak mantıklımı yoksa tek almak mantıklımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…