Intel i7 6700K GTX 1070 Sisteme Wi-Fi Adaptör Önerisi

119453

Megapat
  • Intel Core i7 6700K Soket 1151 4.0GHz 8MB Önbellek 14nm İşlemci
  • MSI Z170A GAMING M5 Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3600 MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart
  • Corsaie Hydro Serisi H110i v2 Sıvı Soğutma Sistemi (Alındı)
  • MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G 8 GB GDDR5 256 Bit VR Ready Grafik Kartı
  • CORSAIR 16 GB (2x8 GB) Vengeance Kırmızı DDR4 3000 MHz CL 15 Dual Kit RAM
  • Samsung 250 GB 850 EVO SATA 3.0 (Okuma 540 MB / Yazma 520 MB) SSD
  • Seagate 3.5" 2 TB Barracuda Sata 3.0 64 MB Cache 7200 RPM Harddisk
  • Evga 650 GQ 650 Watt Gold Power Supply (Alındı)
  • Cooler Master Mastercase Pro 5
RAM'ler değişebilir marka olarak, onun dışında bu sistemi topluyorum arkadaşlar. Wi-Fi koymak istiyorum, bunun için önerilerinizi bekliyorum. Sistem hakkındaki yorumlarınızı da yazarsanız sevinirim. Bir de klavye olarak 600-700 liraya kadar çıkabilirim. Güzel bir öneriniz varsa sevinirim, sessiz olması hoşuma gider. Mekanik klavyelerden olursa Logitech G910+, Razer Chroma gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
sistemin gayet güzel hayırlı olsun çok güzel bir sistem toplamışsın ramleri değiştirme corsair'de güzel wifi adaptörü olarak bunu alabilirsin www.hepsiburada.com/dark-rangemax-duo-15dbi-cift-antenli-300-mbps-guclendirilmis-menzilli-kablosuz-ag-adaptoru-dk-nt-wdn300hp2a15-p-BD500745

Klavye olarak ne için kullanacağını bilmiyorum ama çok yatırım yapıyorsun klavyeye hani illa kararlıysan şunu önerebilirim Razer Blackwidow Chroma Klavye Türkçe Gamer GittiGidiyor'da 234478019 250-300lirayada çok güzel mekanik klavyeleri var steelseries'in kalan parayı daha gerekli şeylere yatırabilirsin

@Silinen üye 200-300 lira civarinda ne önerirsin peki o güzel dediklerinden ben şu ana kadar sadece laptop kullandığım için tuşların çok fazla içine girmemesini istiyorum. wifi olarak direk bilgisayarın içine takilılan bir şeyler bakmıştımda bu usblerde aynı performansı verir mi?

Performans olarak ne kadar fark eder bilmiyorum. Sonuçta internet hızınız 10 Mb/saniye seviyesinin üzerinde değilse çok fark etmez diye düşünüyorum. Ayrıca USB şeklinde alırsanız farklı cihazlarda da kullanabilirsiniz. Ama PCI isterseniz Asus PCI-AC51 Modelini önerebilirim.

@Silinen üye 200-300 lira civarinda ne önerirsin peki o güzel dediklerinden ben şu ana kadar sadece laptop kullandığım için tuşların çok fazla içine girmemesini istiyorum. wifi olarak direk bilgisayarın içine takilılan bir şeyler bakmıştımda bu usblerde aynı performansı verir mi?
Öncelikle 300 TL civarına şu klavyeyi önerebilirim Cooler Master Oyuncu si Trigger Z Mekanik TK Klavye

ama paranız varsa yani verebilirim o kadar parayı diyorsanız paranız varsa kesinlikle Steelseries Apex (US) M800 Oyuncu Klavyesi (SSK64170) Fiyatı
bu klavyeyi alın technopat incelemesini de yaptı gerçekten muhteşem bi klavye razer yerine bunu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Wifi adaptörü olarak verdiğim linkteki güzel bir adaptör içine takılanlar pci-e var ama önermem kasanın görüntüsünü bozar mesela şu Tenda W322E WiFi-N 300Mbps PCI-E Wireless Adaptör Fiyatı
Diceğim bu kadar klavyeye o kadar para verebiliyorsanız kesinlikle apex m800 alın derim 550TL'ye de bir tek hepsiburada'da var

@Silinen üye @Grimfrost klavye hoşnuş eve gidince araştırıcam. birde kasayı bulamadim hiç bir yerde acaba kasa önerileriniz nelerdir? farklı bi kasaya yönelmek zorundayım artık.
Mastercase Pro 5 bizzat kullanıyorum. Gerçekten iyi bir kasa, bulamamanız kötü olmuş. Ben İnventus'tan almıştım. Belki arayıp sorarsanız gelip gelmeyeceği ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Yine de öneri isterseniz Mastercase 5, Corsair Carbide 400R, Corsair Obsidian 750D (Full Tower), NZXT H440, NZXT Noctis 450 önerebilirim.

İlave: Kasa ile ilgili ayrıca bir konu açarsanız daha iyi destek alabilirsiniz.

Son düzenleme:
@Silinen üye @Grimfrost klavye hoşnuş eve gidince araştırıcam. birde kasayı bulamadim hiç bir yerde acaba kasa önerileriniz nelerdir? farklı bi kasaya yönelmek zorundayım artık.
Cooler Master Mastercase Pro 5 öneririm gayet güzel ve tipli bir kasa.Eğer stoklarda bulamassanız veya beğenmezseniz Cooler Master Storm Scout 2 var buda gayet güzel ve geniş bir kasadır.

Eğer mastercase pro 5 pahalı gelirse sadece mastercase 5 alın aralarındaki tek fark pro 5'in üstünde sıvı soğutma yeri bulunması sadece mastercase 5'de öne takabiliyorsunuz sıvı soğutmayı

Cooler Master Mastercase Pro 5 öneririm gayet güzel ve tipli bir kasa.Eğer stoklarda bulamassanız veya beğenmezseniz Cooler Master Storm Scout 2 var buda gayet güzel ve geniş bir kasadır.

Eğer mastercase pro 5 pahalı gelirse sadece mastercase 5 alın aralarındaki tek fark pro 5'in üstünde sıvı soğutma yeri bulunması sadece mastercase 5'de öne takabiliyorsunuz sıvı soğutmayı
Konuyu (özellikle ilk mesajı) biraz daha dikkatli incelerseniz zaten Mastercase Pro 5'i stoklarda bulamamış olduğu için tavsiye istediğini fark edeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı