Intel i7 6700K GTX 1070 Sisteme Wi-Fi Adaptör Önerisi

@Grimfrost aslında nzxt s340 ı baya baya beğeniyorum görünüş olarak ama h100i v2 felanda varya sığarmı sığsa ısınma sıkıntısı ses sıkıntısı nasıl olur onları bilemediğimden görünüşten çok işlev diyerek vazgeçmiştim nzxt340 dan. Konu açardım aslında ama en ufak şeyde ban attıkları için korkuyorum açıkçası. Wi-Fi yazmadım diye ban yedim bu konuyu açarken :D

@hkndmrlp42 corsair obsidian 750d 700 lira biraz fazlaymış sanki ama eğer o fiyata değer diyorsan düşünebilirim. adaptör güzelmiş bu arada beğendim şıkta duruyor alabilirim bunu

@Silinen üye 600tl gözden çıkarmıştım kasa için mastercase pro 5 olmayınca yine o civarda bişey alabilirim hangisi daha performanslı daha sessiz daha soğuk olur onu düşünüyorum. yoksa en başında nzxt s340 alıcaktım görünüşünden dolayı çok hoşuma gitti gerçekten. arkadaşın söylediği corsair obsidian 750d yi düşünüyorum şuan fiyatı 700 tl imiş

@Grimfrost aslında nzxt s340 ı baya baya beğeniyorum görünüş olarak ama h100i v2 felanda varya sığarmı sığsa ısınma sıkıntısı ses sıkıntısı nasıl olur onları bilemediğimden görünüşten çok işlev diyerek vazgeçmiştim nzxt340 dan. Konu açardım aslında ama en ufak şeyde ban attıkları için korkuyorum açıkçası. Wi-Fi yazmadım diye ban yedim bu konuyu açarken :D

@hkndmrlp42 corsair obsidian 750d 700 lira biraz fazlaymış sanki ama eğer o fiyata değer diyorsan düşünebilirim. adaptör güzelmiş bu arada beğendim şıkta duruyor alabilirim bunu

@Silinen üye 600tl gözden çıkarmıştım kasa için mastercase pro 5 olmayınca yine o civarda bişey alabilirim hangisi daha performanslı daha sessiz daha soğuk olur onu düşünüyorum. yoksa en başında nzxt s340 alıcaktım görünüşünden dolayı çok hoşuma gitti gerçekten. arkadaşın söylediği corsair obsidian 750d yi düşünüyorum şuan fiyatı 700 tl imiş
Sıvı soğutma sığıyor sığma konusunda rahat ol soğutmasıda iyi fakat daha iyi storm scout 2 var ona da bi göz at istersen bi kasaya 700 tl aşırı fazla çünkü o sistemde ama paranız varsa obsidyeni de alabilirsiniz hatta obsidyene çıkarsan corsair graphite 780t var onada bi bak ama uygun fiyatı olarak storm scout 2 yi öneririm sana

Ben memnun kaldım. Zaten bu fiyat bandındaki ürünlerin geneli kullanıcıyı üzmez. Tercih sebebi olarak görsellik ve bir kaç ufak ayrıntı olur.
Arkadaşın da dediği gibi bu fiyatlar bütçeni zorlamazsa 780t görsel olarak hoş duruyormuş.

Son olarak wifi adaptörünü kesinlikle tavsiye ederim. Uzun uzun araştırıp, kullanıcı deneyimlerini inceleyip bu üründe karar kılmıştım. Üzmez, mutlu eder.

Ayrıca şimdi dikkatimi çekti. Görsellikten çok işlevsellik demişsin. Dediğim gibi kasa içi oldukça geniş ve stok fanları sessiz. Hava akımı iyi olduğundan sıcaklık derdiniz olmuyor. Kasayı nette kullanıcı yorumları diye aratırsanız bir arkadaşın özenle kurup modifiye ettiğini göreceksiniz. Bende araştırırken o arkadaşın sayesinde bu kasada karar kılmıştım. 4 ay önce 650 civarında almıştım.

Son düzenleme:

H100i V2 NZXT s340'a sığar ama s340'ı ben önermedim. Öneren arkadaşa sorarsanız daha iyi olur.

Son olarak wifi adaptörünü kesinlikle tavsiye ederim. Uzun uzun araştırıp, kullanıcı deneyimlerini inceleyip bu üründe karar kılmıştım. Üzmez, mutlu eder.
Önerdiğiniz adaptör iyi bir adaptör ancak AC desteği yok. İleriye dönük olması açısından AC destekli bir adaptörün tercih edilmesi daha yerinde olacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı