Intel i7 6700K GTX 1070 Sisteme Wi-Fi Adaptör Önerisi

@Silinen üye @Grimfrost @hkndmrlp42

master case pro 5 yerine mastercase 5 almayı düşünüyorum baya araştırdımda aralarında öyle çok bir fark yokmuş sanırsam. sizce de mantıklı olur mu bu daha iyidir dediğiniz var mı öncekiler arasından daha bu fiyat aralığında

adaptörün ileriye dönük olmasına gerek yok o kadar ya zaten sadece yazları kullanıcam 1 ay kadar felan

Mastercase 5'i önerebilirim. Pro 5 ile farklarını bu incelemede bulabilirsiniz. Adaptörün ileriye dönük olmasına gerek yok ise @hkndmrlp42 'nin önerdiği adaptörü alabilirsiniz.

master case pro ile arasındaki tek fark pronun üstünde sıvı soğutma kapağı bulunması siz de öne takarsınız sıvı soğutmayı technopat'ta öyle yapmıştı bi videosunda mastercase 5 alın derim pro bulamadıysanız öne takma imkanınız olduğu için sıkıntı olmaz

Mastercase modelini inceledim ve beğendim. Obsidian ile görsellik dışında hemen hemen benzer işlevlere sahipler. Bugün bilgisayar toplasam tercih ederdim kesinlikle.
Geç cevap için kusura bakma. Telefonu resetledim, ancak kurabildim uygulamaları.

Sessiz ama mekanik olmayan bir oyuncu klavyesi alabilirsin Razer Deathstalker Chroma ciklet tuşlara sahiptir, mekanik sevmeyenler için yapılmış bir oyuncu klavyesidir. Fikrimi de belirteyim, bence en iyisi almayı da düşünüyorum. Blackwidow alma bence tuşlardan daktilo sesi çıkıyor senin isteklerine uymayacağını düşünüyorum. Bu arada Deathstalker Chroma versiyonda Türkçe harf dizilimine sahip bir ürünü bulunmamakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…