Intel i7 6700K GTX 970 Sistem Toplama

Yusuf1233212

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba abilerim kardeşlerim. Öncelikle iyi günler, iyi akşamlar. Yeni bilgisayar almaya karar verdim, parçaları da seçtim. Ancak pek anlamadığım için sizlere soruyorum. Bu parçalar birbirine uyar mı? Şimdiden teşekkürler.
parçalar.png

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba yusuf Sistem parçaları birbirine uyumlu.Fakat Harddisk WD değil SEAGATE almanı öneririm.ben bilgisayarcının yanında çalışıyorum onun topladıgı kasalarda seagate koyuyor şikayet almıyoruz wd koydugu zamanlarda 3-5 defa şikayet geldi.bu arada ben orda çırak olarak çalışıyorum :)

Merhaba, parçalar uyumlu ama vatanbilgisayar'dan toplaman zorunlu değilse başka toplayan sitelere de bakmanı öneririm. Örnek olarak sinerji,inventus gibi. Anakart olarak Gigabyte Z170X Gaming 3 modeline bakabilirsin(Vatan'da var mı bilmiyorum?) farkı 2.PCI portunun X8 hızında çalışabilip SLI desteğinin olması, bir de arka taraftaki çıkışlar. Ekran kartı olarak Rx480'e bakabilirsin, sürücüler tam anlamıyla çıkıp özel soğutmalı modeller gelince GTX 970'i geçiceğini düşünüyorum, hem daha ucuz. Ramleri kısa süre içinde yükseltmeyeceksen(Şimdilik gerek yok zaten) 2x8 almanı tavsiye ederim. SSD'yi 240Gb alabiliyorsan yükselt.

Kasa haricinde gereksiz ve uygun olmayan bir parça göremedim ben. Kasayı 600 wattlık Zalman Z3 olabilir veya başka bir kasayla değiştirebilirsiniz, onun haricinde gayet iyi sistem.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı