Intel i7 6700K GTX 980 Sistem Toplamak

Bir bilgisayar daha toplayacağız, yorumlarınızı bekliyorum.
  • Intel Skylake Core i7 6700K
  • MSI Z170A GAMING M5
  • GSkill RipjawsV 16 GB(2x8 GB) 3000 MHz
  • MSI GTX 980 GAMING 4
  • WD 1 TB 3.5'' Blue 64 MB 7200 RPM SATA III Disk
  • Samsung 850 Evo 250GB 540-520MB/s SSD
  • SilverStone Tundra Serisi TD03-LITE
  • Dark N10 5 Fanlı, Fan Kontrolcülü, USB 3.0 Pencereli Bilgisayar Kasası
  • High Power Astro Lite 750W 80Plus GOLD Single Rail Güç Kaynağı
@Ali Güngör @Recep Baltaş
Sistem oldukça güzel bu aralar çok benzer bir sistem topluyorum bende. High Power Astro Lite 750W 80Plus GOLD Single Rail Güç Kaynağı ve SilverStone Tundra Serisi TD03-LITE fiyat olarak çok mantıklılar ve iyi ürünler. Anlaşılan fiyat araştırmasını iyi yapmışsınız. Bende öyle yapıp bu ikisine karar verdim. Ama sonra sıvı soğutmanın ve k işlemcinin gereksiz olduğunu düşünüp i7 6700'düştüm. Soğutucu olarakta Amazondan noctua nh d9l sipariş ettim. Kasayı da mini ITX e çevirdim :) Kasa olarak tavsiyem Cooler Master HAF XB anakartın dik değilde yatay konulabilmesi, güç kaynağının anakartın altına konulması kablo karmaşasını bir nebze çözüyor. Kasa hoşuma gitti. Burda incelemesi var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama ben corsair graphite 380t'ye sistem toplacağım mini ITX istiyorum. GTX 980 içinde i7 6700 fazlasıyla yeterli. Yerinde olsam k işlemci alıp OC ve soğutmayla uğraşmam.
Burda da corsair graphite 380t var. :) Bunu görünce tamam kasa bu olmalı dedim ama işte bu mini ITX. :) Yinede içerisine çift fanlı sıvı soğutma bile sığıyor bayağı işlevsel bir kasa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ram olarakta bunu amazondan çok çok uyguna alabilirsin. http://www.amazon.com/Corsair-Venge...&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı