Intel i7 7700K hala alınabilir mi?

FETHİG4N

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar değerli Technopat Sosyal üyeleri 2. el olarak i7 7700K işlemci satın almak istiyorum fiyatlara biraz bakındım çok iyi fiyatlarda değil ancak düşünüyorum.
Sizce hala iş görür mü? Dahili grafik kartı kısa bir süre için bana yeter mi (ekran kartı alacak durumda değilim maalesef) bir de ısınıyor diyorlardı? Peki siz ne önerebilirsiniz işlemci yalnız (AMD önermeyin lütfen Intel tarafındayım)

Selamlar değerli Technopat Sosyal üyeleri 2. el olarak i7 7700K işlemci satın almak istiyorum fiyatlara biraz bakındım çok iyi fiyatlarda değil ancak düşünüyorum.
Sizce hala iş görür mü? Dahili grafik kartı kısa bir süre için bana yeter mi (ekran kartı alacak durumda değilim maalesef) bir de ısınıyor diyorlardı? Peki siz ne önerebilirsiniz işlemci yalnız (AMD önermeyin lütfen Intel tarafındayım)

Alınmaz. Neden AMD istemiyorsunuz ki?

Alınmaz.

Tek çekirdek güçü hala çok iyi ve kendiside çok iyi bir işlemcidir ikinci elde cıtır fiyata kapatırsan çok harika DDR4 sistem kurabilirsin çok uzun yıllar masaüstü bilgisayarımda 4790k kullandım bu sene sattım gerisini sen düşün :) W11 desteği yok diyenleride umursama catır catır Windows 11 kuruluyor

Günümüz işlemçisi olan Ryzen 5 3600X ile aynı performansı yakalar hatta geçersin işlemcinin çarpan kilidi açık cıtır bir overclock ile heyecan yaşayabilirsin.

Tamamdır
Tek çekirdek güçü hala çok iyi ve kendiside çok iyi bir işlemcidir ikinci elde cıtır fiyata kapatırsan çok harika DDR4 sistem kurabilirsin çok uzun yıllar masaüstü bilgisayarımda 4790k kullandım bu sene sattım gerisini sen düşün :) W11 desteği yok diyenleride umursama catır catır Windows 11 kuruluyor

Günümüz işlemçisi olan Ryzen 5 3600X ile aynı performansı yakalar hatta geçersin işlemcinin çarpan kilidi açık cıtır bir overclock ile heyecan yaşayabilirsin.
O zaman Uygun bir fiyata bulursam kaçırmayayım :)

Kesinlikle hatta şöyle diyeyim bakın fanboy değilim hatta sayı bazından bazı yeni ve popüler işlemcilerden bir tık daha geride gözükebilir ama genel kullanım olmak üzere birçok işte cok seri bir işlemcidir ve unutmayın zaten overclock potansiyeli harika bir işlemci AMD Ryzen serisinde oldugu gibi 100-200 MHz arttırınca mavi ekran gibi stabilite sorun ile karşılaşmazsınız çok daha eski olan 4790k işlemcisi ile 5.2 GHz frekanslarında stabil kullanıyordum kaliteli bir hava sogutma ile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı