Intel i7 7700K işlemci ısınma sorunu

• Konuyu başlatan z3k1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.179
Yapmanız gereken şey çok basit, kasanın önündeki radyatörü söküp üste takacaksınız, üstteki fanları söküp içeriye hava üfleyecek şekilde kasanın ön kısmına takacaksınız sorun düzelecektir.

(Kasanın ısınma sebebi içeride hava akışının olmaması.)

Son düzenleme:
Radyatörü üste alamıyorum anakart yüzünden sığmıyor malesef...
Ve radyatör fanlarını ne şekilde içiriye mi yoksa dışarıya üfleyecek şekilde mi ayarlamalıyım?

Radyatörü üste alamıyorum anakart yüzünden sığmıyor malesef...
Ve radyatör fanlarını ne şekilde içiriye mi yoksa dışarıya üfleyecek şekilde mi ayarlamalıyım?
Radyatör içe çekecek havayı üst fanlar dışarı atacak. Radyatörü üste alırsan onlar üste atacak normal fanların önde havayı içeri çekecek. Çoğu kasada sıvı soğutma radyatörü sığması için orada uygun bir boşluk olur bu kasanın markası ne acaba? Keşke üste alabilsen güzel olur.

Kasa : Everest Rampage Redsky Modeli

Evet o yüzden radyatörü ön kısıma koyabildim anca, ön kısımdaki fanları da üste alabildim. Arkadaşın yorumda söylediği uygulamayı yaptım ama bu seferde ısı derecesi 73'ten 80'lere çıktı... en uygun şekilde radyatörü önde kullanabileceğim fan dizilimi nasıl olmalıdır?

adasssa.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı