RTX 3060 (OC) ekran kartı alacağım fakat darboğaz olur mu? Bana problem çıkartır mı?
İşlemcim:
Alacağım ekran kartı ASUS TUF Gaming RTX 3060 (OC) internet üzerindeki bazı sitelerde darboğaz testleri var. Bir problem olmayacağını söylüyor fakat bilen kişilere sorup daha güvenilir bir bilgi almak istedim.
Herkese iyi akşamlar; Elimde i7-8700 bir işlemci var, çift kanal 16 GB 2666 MHz hızında çalışan belleklerle RTX 3060 Ti'ı GPU ağırlıklı senaryolarda 1080p çözünürlükte besleyebilir mi sizce? Sistemi oyun odaklı olarak güncelleyeceğim. Çoklu çekirdek gücü yeteri kadar tatmin ediyor beni ancak...
www.technopat.net
burada ki konuyu incelemenizi tavsiye derim kısman darboğaz olabilir diyenler olmuş.
Intel Core i5 11400F Socket 1200 11. Nesil fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
3.400 TL bir fiyatı var bu işlemcinin benim işlemcim fiyat olarak daha pahalı kusura bakma tam anlamıyorum işlemcilerden ama internette 6.500 TL'ye satılan işlemcinin yapamadığı şeyi 3.400 TL'lik işlemci görebilir mi? Nesil farkından dolayımı daha iyi oluyor?
Intel Core i5 11400F Socket 1200 11. Nesil fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
3.400 TL bir fiyatı var bu işlemcinin benim işlemcim fiyat olarak daha pahalı kusura bakma tam anlamıyorum işlemcilerden ama internette 6.500 TL'ye satılan işlemcinin yapamadığı şeyi 3.400 TL'lik işlemci görebilir mi?
Tamam teşekkürler peki sence ne kadar sürede değiştirmem gerek işlemciyi Kara Cuma indirimlerinimi beklemeliyim sence yoksa hiç değiştirmesemde olur mu? Bu arada VR oyunlarınıda oynayacağım.