Intel i7-8700 işlemci RTX 3060 ile uyumlu mudur?

DreamHunterr

Kilopat
RTX 3060 (OC) ekran kartı alacağım fakat darboğaz olur mu? Bana problem çıkartır mı?

İşlemcim:
1658402279197.png

Alacağım ekran kartı ASUS TUF Gaming RTX 3060 (OC) internet üzerindeki bazı sitelerde darboğaz testleri var. Bir problem olmayacağını söylüyor fakat bilen kişilere sorup daha güvenilir bir bilgi almak istedim.

burada ki konuyu incelemenizi tavsiye derim kısman darboğaz olabilir diyenler olmuş.

Anakartta değişecek o halde, en az 11. nesil i5 11400F olabilir PCI-e 4.0 desteği için.

3.400 TL bir fiyatı var bu işlemcinin benim işlemcim fiyat olarak daha pahalı kusura bakma tam anlamıyorum işlemcilerden ama internette 6.500 TL'ye satılan işlemcinin yapamadığı şeyi 3.400 TL'lik işlemci görebilir mi? Nesil farkından dolayımı daha iyi oluyor?

3.400 TL bir fiyatı var bu işlemcinin benim işlemcim fiyat olarak daha pahalı kusura bakma tam anlamıyorum işlemcilerden ama internette 6.500 TL'ye satılan işlemcinin yapamadığı şeyi 3.400 TL'lik işlemci görebilir mi?

Eski seri işlemcilerde fahiş fiyat giriyorlar hocam az bulunduğu için. O fiyatlar performans karşılığı değil.

Eski seri işlemcilerde fahiş fiyat giriyorlar hocam az bulunduğu için. O fiyatlar performans karşılığı değil.

Tamam teşekkürler peki sence ne kadar sürede değiştirmem gerek işlemciyi Kara Cuma indirimlerinimi beklemeliyim sence yoksa hiç değiştirmesemde olur mu? Bu arada VR oyunlarınıda oynayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı