Yalancı demedim. Ryzen kullanıyorum bunu alma demek için neden sunman lazım. Ona gönderme yaptım.Yalancı diyorsanız BIOS'tan fotoğraf atayım.![]()
Yalancı demedim. Ryzen kullanıyorum bunu alma demek için neden sunman lazım. Ona gönderme yaptım.Yalancı diyorsanız BIOS'tan fotoğraf atayım.![]()
Kullandığım 3600 işlemci turbo boost ile 4.2GHz hızlara ulaşabiliyor ama 240mm sıvı soğutmaya rağmen 75 derece civarı geziyordu. Çoğu 3600 kullanıcısı gibi bende undervolt yaptım ve 1.2V 4.2GHz'e sabitledim. Sıcaklık 20 derece düştü ve performans kaybı olmadı. Şimdi AMD bunu yapamıyorda kullanıcı mı yapmak zorunda kalıyor? Normal bir kullanıcı olarak ben bunlarla uğraşmak zorunda değilim. Stabilite yakalamak için kademe kademe voltaj girerek CPU stress testlerinde kafa patlatmak zorunda da değilim.Yalancı demedim. Ryzen kullanıyorum bunu alma demek için neden sunman lazım. Ona gönderme yaptım.
Oyunlarda ortalama ne kadar FPS alıyorsunuz RTX 2060 Super kullanıyorsunuz sanırım.
Gayet takılıyor neden takılmasın? 3900X bile kullanılabilir.Ryzen 1600X zamanındaki B350 veya X370 anakarta Ryzen 3600X takabiliyor musun? 3700x'i sormuyorum bile. İddia edilen bazı şeylerin pratikte karşılığı yok veya yapmak mantıksız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.