Intel i7 9700K Intel i5 10600K

En Tercih Edilen İntel İşlemci Hangisidr ?

• Oy verenlerin toplamı
    70
FPS farkı olabilir mi aralarında sizce.
Pek yok, dediğim gibi tekli çekirdekte yakınlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FPS farkı olmaması sizi yanıltmasın, 10600K çok daha mantıklı.

Tamamdır en son galiba silmiştim gün içinde inerse atarım en kötü yarın sabaha atabilirim değerleri.

Çok teşekkür ederim.
Pek yok, dediğim gibi tekli çekirdekte yakınlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

FPS farkı olmaması sizi yanıltmasın, 10600K çok daha mantıklı.

bende bunu izledim teşekkürler

Ben normal olarak Vatan'dan düşünüyordum sizlerin önerebileceği uygun bir mağaza var mı?

Şimdi fark ettim de 10700F fiyatı 3000 olmuşken 10600KF fiyatı çok iyi. Yani arada neredeyse 1000 TL'ye yakın fark var denebilir o yüzden şu an 10600KF almak oldukça mantıklı ama yine de indirimle falan bulursanız 10700F daha iyi olur. Şu an 3700X ile arasında sanırım 300-400 TL var ama aradaki fiyat farkına değer.

En son aralarındaki fiyat farkı 200-300 TL falandı. Neyse 10600KF hazır bu fiyattayken alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı