Intel i7 9750H laptop ısınıyor

Bu cihaz Undervolt edilmiş zaten. Yani geçmişte uğraşılmış. -49.8 lik bir Undervolt gözüküyor. XTU ile yapmaya çalıştıysanız boşverin. ThrottleStop rahatlıkla sollar onu. Kaldırın hatta başka bir Undervolt yazılımı varsa. Sonra çakışabilir.

Tamamdır düzgünce ayarlamışsınız. Apply tuşuna basın hocam.

Önceden Xtu ile undervoltage yaptım ama sonradan format atıldı, kaldırmıştır diye düşündüm, çakışma ya da BSOD'a sebep olur mu?

Önceden Xtu ile undervoltage yaptım ama sonradan format atıldı, kaldırmıştır diye düşündüm, çakışma ya da BSOD'a sebep olur mu?
En iyisi ayarları XTU ile sıfırlamanız ancak bu bir sorun değil aslında tam olarak. Bu dert edilecek bir şey değil yada bizim yapacağımız şeye engel değil. Devam edebiliriz. Apply'a basın.

Apply'a bastıktan sonra mavi ekran yada sistem donması olmazsa şayet gayet iyi. Bu arada sanırım sistem donması olmayacak. Geçen voltaj hala yüksek geldi bana.

Apply ve Ok yaptım, herhangi bir donma ya da mavi ekran yaşamadım, devam ediyor muyuz?

Evet öyleyse müthiş. Sınırları zorlayabiliriz demek oluyor bu. Ana eşiği geçtik. Şimdi CPU Cache'i -145,5'e alın. Yine sorun olmayacaktır.
Yaptım ve apply dedim, yine herhangi bir sorun olmadı fakat yeniden başlatmamı mı istiyorsunuz her ayardan sonra yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…