İntel İ7 vs Ryzen İşlemci

1080p 144hz bir monitör alsam peki faydası olmaz mı? Ben elime firsat geçmişken i7 alayım illaki sistemime faydası olacaktır. 2k ya bilemiyorum durumum yeter ise alacağım ama yetmez ise 1080p 144hz de alabilirim.

1080P 144 HZ monitör alacaksan işlemci kullanımı şuan ki monitör de nasılsa onda da aynı olur. Yırtılma, durumları falan yaşamazsın. DSR ile 2K kullanmak mantıklı seçenek. Ya da 144 HZ monitör alırsan onda da DSR açabilirsin. İşlemci değişimine gelirsek mutlaka İ7 daha iyi performans verir, 1080P çözünürlüğünde, 2K uçuk farklar olmaz İ5 modelleriyle. Bu kadar para harcamana bence gerek yok. İ5 6600 güçlü ve yeterli bir model.

İ7 almaya gerek yok diyorsunuz yani

1070 2K'da 144FPS'e çıkabileceğini düşünmüyorum. Yani sorun olmaz.
Şuan en uygun 1.400 liraya BenQ marka 144Hz 1080p monitör buldum benim sistemim için iyi midir ?

DSR kullanman geçici olarak seni memnun edecektir, İ7 şart değil.

i7 yi aldım, aldım alamaz isem zaten dediğim gibi cebime bir para kalmıyor fuzuli masraf yaptırmak istemem eğer i5 ile i7 arasındaki fark 0.10 luk bir ghz ise

Bütçenize bakarak 2K monitör alamayacağınız kanaatindeyim.
O yüzden i7 6700 alabilirsiniz.

Çekirdek farkı, iş parçacığı farkı, performans farkı...

Siz sadece GHZ'e bakmışsınız.

2k alamam evet fakat bu 144Hz lik 1080p bir monitör alabilirim şuan

Dediğim gibi çok anlamıyorum o yüzden bilgisi olan kişi - kişilerden burdan yardım istiyorum.

1080p 144hz monitör mü alayım yoksa i7 işlemci mi ne yapmalıyım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…