İntel ile ilgili espriler

Intel'in kör bir alıcı kitlesi de var. Mesela hayatında bilgisayar kullanmamış biri bile Intel'i bilebilir. Bilgisayar alırken i7'si olsun diyenler, yeni bir sistem toplarken işlemciyi i7 alıp kötü ekran kartı alanlar da var. Bu kitle olduğu sürece Intel 'bhaqqal" mimarili i7 işlemci bile çıkarsa sorun yaşamayacaktır bence. Sizin düşündüğünüz gibi Intel'in zora düşeceğini düşünmüyorum ben...

Açıkçası AMD ne zaman böyle atarlı işlemciler üretse, Intel sonraki sene piyasayı darmaduman ediyor. Sandy Bridge işlemciler bana göre Intel tarihinin en iyi işlemcileridir. Hala Sandy Bridge işlemcilerdeki kalite şu anki Kaby Lake'lerde yok. AMD umarım bu sefer sürekli bir rekabet başlatmış olur da, biz de cebimize göre en uygun Intel/AMD sistemi alırız. İki firmadan herhangi birisine yakınlık hissetmiyorum. Ama Ryzen beni heyecanlandırmıyor değil

Kesinlikle katılıyorum.

6 senedir rakibinden daha verimli işlemciler üretiyor. 6 senedir Intel dışında adam gibi ne almamızı bekliyorsunuz? Bu soruma cevap verirseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleme:
Son yıllarda teknolojik anlamda INTEL'in belirgin oranda önde olduğu gözler önünde olsa da sırf tek-el'i kırmak için bile AMD RYZEN alınır. Ben en başından beridir AMD taraftarıyım, herkes için öncelik FİYAT olmalıdır.

Son düzenleme:
@Mert soru işareti bir örnekti. Intel 6 yıldır lider diye hata yapıp geri düşmeyecek diye bir şey yok. Gelenek ise şuana kadar hep Intel iyiydi diye bundan sonra da Intel alacağız diye bir şey yok. Ben bir i5 4460 kullanıcısı olarak diyorum, yıkalım şu Intel'in tahtını, şişirilmiş fiyatlarını!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…