Ayrılmaz Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #1 Ekran kartı Rtx 4060 İşlemci İ7 13700k Intel drıverda arattığım zaman Intel ıris ve Xe güncellemesi gözüküyor yapmama gerek var mı? Bir sıkıntı çıkar diye korkuyorum. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-12-16 151603.png 70,1 KB · Görüntüleme: 22
Intel drıverda arattığım zaman Intel ıris ve Xe güncellemesi gözüküyor yapmama gerek var mı? Bir sıkıntı çıkar diye korkuyorum.
Çözüm crexy.ee 16 Aralık 2024 Ayrılmaz dedi: Intel drıverda arattığım zaman Intel ıris ve Xe güncellemesi gözüküyor yapmama gerek var mı? Bir sıkıntı çıkar diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin ekran kartı güncellemesi gerek yazılım güncellemesi driverlerın güncel olursa daha iyi olur bir sorun çıkarmaz.
Ayrılmaz dedi: Intel drıverda arattığım zaman Intel ıris ve Xe güncellemesi gözüküyor yapmama gerek var mı? Bir sıkıntı çıkar diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin ekran kartı güncellemesi gerek yazılım güncellemesi driverlerın güncel olursa daha iyi olur bir sorun çıkarmaz.
crexy.ee Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.963 Çözümler 5 16 Aralık 2024 #2 Ayrılmaz dedi: Intel drıverda arattığım zaman Intel ıris ve Xe güncellemesi gözüküyor yapmama gerek var mı? Bir sıkıntı çıkar diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin ekran kartı güncellemesi gerek yazılım güncellemesi driverlerın güncel olursa daha iyi olur bir sorun çıkarmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Ayrılmaz dedi: Intel drıverda arattığım zaman Intel ıris ve Xe güncellemesi gözüküyor yapmama gerek var mı? Bir sıkıntı çıkar diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin ekran kartı güncellemesi gerek yazılım güncellemesi driverlerın güncel olursa daha iyi olur bir sorun çıkarmaz.
KS KS Ayrılmaz Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #3 crexy.ee dedi: İşlemcinin ekran kartı güncellemesi gerek yazılım güncellemesi driverlerın güncel olursa daha iyi olur bir sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... O zaman güncelleyim hocam ben orada uyarılı yazılar yazdığı için korkmuştum biraz ama teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
crexy.ee dedi: İşlemcinin ekran kartı güncellemesi gerek yazılım güncellemesi driverlerın güncel olursa daha iyi olur bir sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... O zaman güncelleyim hocam ben orada uyarılı yazılar yazdığı için korkmuştum biraz ama teşekkür ederim.