Intel İşlemci+AMD Ekran Kartlı Sisteme OSX 10.9 Kurulur Mu ?

sadecelink

Megapat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisi
Merhaba Arkadaşlar,
Haftalardır bilgisayarıma osx 10.9 kurmak istiyorum ama bir türlü sistemime uygun bir tür bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu arada sistemim:
Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz İşlemci
3GB DDR2 RAM
Foxconn G31MX Anakart
AMD ATI HD3400 Ekran kartı
Şimdiden Herkese Çok Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Niresh 10.9 dağıtımını deneyin. Kolaylık sağlar.

Onun AMD işlemciler için olduğunu sanıyordum.

@sadecelink yazı karakterlerini kalın ve büyük yazmana gerek yok. Forum yöneticilerinden uyarı alabilirsin.

Öte yandan intel işlemcili pc lere kurulabiliyor fakat kurulum sonrası sorunlar için ( driver, boot vs ) araştırman gerekiyor.

Mesela bende I7 işlemci var, ATI Radeon HD 6970 var. Şu an uğraştığım temel iki sorun, pc'nin boot edilememesi, ikincisi de ekran kartı.

Kısacası kurmadan denemeden kimse sana kurulur güzel olur diyemez. Biraz uğraşıp araştırıp emek harcamalısın. Benim PC iki gündür yatıyor mesela. Forumda 2 haftadır uğraşan insanlar var.

Hadi ellerine kuvvet.

10.9.2'yi kurmayı denedim fakat USB'den boot bile etmiyor. Lion sürümlerini denemek istemiyorum çünkü lisans falan alma olayı var, Mavericks ise ücretsiz iAtkos'ta ATI GPU yazıyor, iAtkos'u beklemeli miyim?

Bunu yazmak yerine doğrusunu yazmanız daha iyi olabilirdi Hata bende değil, beni yanlış bilgilendirenlerde

Hackintosh kullanırken lisans sorunun olmaz.
Sana iAtkos L2 veya Niresh 10.7 sürümlerini öneririm, çünkü ekran kartın ancak bu sürümler üzerinden çalışabilir.
Ekran kartını da tanıtmak ayrı bir sorun elbette. AMD ekran kartını tanıtmak tecrübe ister.

Nvidia ekran kartı alarak (örenğin GT 430 1 GB) tüm sorunlarını aşabilirsin, anakartın da uyumlu zaten hackintosh için.
Daha performanslı bir kart da olabilir tabi. Yeter ki NVIDIA olsun ve Mac uyumlu olsun...

Bilgilendirdiğin için teşekkürler En kısa sürece bir Nvidia ekran kartı alacağım Peki MAC uyumlu olup olmadığını nereden öğrenebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…