Intel İşlemci+AMD Ekran Kartlı Sisteme OSX 10.9 Kurulur Mu ?

Niresh 10.9 dağıtımını deneyin. Kolaylık sağlar.

Dostum yine de deneyeyim dedim ve başarıyla kurulum ekranına ulaştım, çok teşekkür ederim sana :like: Umarım kurulumdan sonra bir sorunla karşılaşmam :D

Tek bir sorum daha olacak. Bu dual-boot olayını nasıl yapacağız? Kuruluma başlamadan önce sormak istiyorum, tekrar Windows'a ulaşamazsam ya da OS X'e ulaşamazsam falan :( Yardımcı olursanız çok sevinirim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum yine de deneyeyim dedim ve başarıyla kurulum ekranına ulaştım, çok teşekkür ederim sana :like: Umarım kurulumdan sonra bir sorunla karşılaşmam :D

Tek bir sorum daha olacak. Bu dual-boot olayını nasıl yapacağız? Kuruluma başlamadan önce sormak istiyorum, tekrar Windows'a ulaşamazsam ya da OS X'e ulaşamazsam falan :( Yardımcı olursanız çok sevinirim :D
Aynen. Bende de Foxconn G31 MXP anakart, Intel Pentium E5400, 4 GB RAM, Geforce 100 ekran kartı var. Dual boot için bana da yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Niresh kendi bir bootloader yüklüyormuş. Dual boot sorun değil artık da kurulumda bir yere geliyor ve orada kalıyor hep, gece bıraktım sabah hala aynı yerde :(
LPQoZ1.jpg

Edit: En iyisi bu sorunu başka bir konuda sormak.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı