Intel işlemci fanı takılmıyor

Geofalt

Hectopat
Daha fazla  
Fanı yerine takmak için gereken her şeyi doğru yaptığıma eminim bacaklar de kırık değil işlemci de yerine doğru oturmuş fakat fanın maksimum 1 ayağı yerine oturuyor. Anakart kasada şu an o yüzden oturmuyor olabilir mi?

Anakart'ın kasada olması ile alakası yoktur. Plastik kulakçılar var mı? Onları sabitleyip ileriye doğru (zorlamadan) bastırıp klik sesi alıyor musunuz? Daha sonra klipsleri çevirebilirsiniz. Ya da görsel paylaşabilirseniz daha doğru olur.

Anakart'ın kasada olması ile alakası yoktur. Plastik kulakçılar var mı? Onları sabitleyip ileriye doğru (zorlamadan) bastırıp klik sesi alıyor musunuz? Daha sonra klipsleri çevirebilirsiniz. Ya da görsel paylaşabilirseniz daha doğru olur.
Ne kadar ittirirsem ittireyim daha ileri gitmiyor kulakçıklar. Ayakların doğru pozisyonda olduğu da kesin.

Dosya Ekleri

• IMG_20220413_204324.jpg
    IMG_20220413_204324.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20220413_204354.jpg
    IMG_20220413_204354.jpg
    202,9 KB · Görüntüleme: 37
@Geofalt O gri plastik ayakları dengeli bir şekilde eşzamanlı yerleştirmeye çalışın. Zorlamadan oynatarak yaparsanız yerine oturur. Daha sora ön kısımda ki çeviri işaretli siyah kulakçıkları ileriye doğru tık edecek şekilde bastırdıktan sonra çevirerek işlemi bitireceksiniz. Ayaklar bazen yerleşmiyor, çıkarmaya çalıştığınızda bir kaç ayağı çıkıp diğerleri çıkmayabiliyor. Görüntü normal geçmemesi için bir durum göremedim.

@Geofalt O gri plastik ayakları dengeli bir şekilde eşzamanlı yerleştirmeye çalışın. Zorlamadan oynatarak yaparsanız yerine oturur. Daha sora ön kısımda ki çeviri işaretli siyah kulakçıkları ileriye doğru tık edecek şekilde bastırdıktan sonra çevirerek işlemi bitireceksiniz. Ayaklar bazen yerleşmiyor, çıkarmaya çalıştığınızda bir kaç ayağı çıkıp diğerleri çıkmayabiliyor. Görüntü normal geçmemesi için bir durum göremedim.
Tmmdır teşekkür ederim takmayı başardım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı