Intel işlemci stok fan fark eder mi?

rangerqs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
i5 9400F modeli işlemcim var. Oyun oynayınca bilgisayardan aşırı rahatsız edecek şekilde hava sesi geliyor. İşlemci fanından şüpheleniyorum şu anda kendi stok soğutucusunu kullanıyorum. Başka işlemci modelinin stok fanını kullanırsam bir şey olur mu?

Hocam stok fan yük altında çok ses yapıyor. Bazen korkuyorum sesten bir şey mi olacak diye. Yaptığım araştırmalara göre kasa içi hava akışın iyiyse stok soğutucu gayet yeterli oluyor.

Artı -1 Eksi
Hocam stok fan yük altında çok ses yapıyor. Bazen korkuyorum sesten bir şey mi olacak diye. Yaptığım araştırmalara göre kasa içi hava akışın iyiyse stok soğutucu gayet yeterli oluyor.

Oyundayken 70 dereceyi geçmiyor ama aşırı şekilde bir hava sesi geliyor işlemci fanından olmayadabilir.

Artı -1 Eksi
Ekran kartı veya eski bir fandan olabilir kasanızı temizleyin ekran kartı fanını MSI Afterburner ile kontrol edin büyük ihtimalle toz olmuştur.

Ekran kartı fanı tertemiz oyun oynarken kasayı açıp sesi dinlemeye çalıştım ama nereden geldiğini anlayamadım ekran kartından gelmediğinden eminim.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…