İntel İşlemci Ve Nvidia Ekran Kartı Önerisi

• Konuyu başlatan CSGOS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.207

CSGOS

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı akşamlar.Bütçem 2700 lira başlıktada belirttiğim gibi bu iki bileşeni önerirseniz sevinirim.
Diğer bileşenler bunlar:
upload_2015-1-28_17-37-15.png

@Noveniur Windows 8'i kurmayı denedim işlemcim desteklemiyormuş gibi bir hata aldım.Ayriyetten GTX970 ile i5 4690k
alınca bütçemi aşabiliyor.Sizce ekran kartının GTX970 alıp işlemciyi düşük mü almalıyım yoksa ekran kartını 800 lira civarı yapıp işlemciyi 4690k mı alıyım ?

Anakart GTX 970 desteklemiyor mu? Sitede bulamadım.

@Noveniur Windows 8'i kurmayı denedim işlemcim desteklemiyormuş gibi bir hata aldım.Ayriyetten GTX970 ile i5 4690k
alınca bütçemi aşabiliyor.Sizce ekran kartının GTX970 alıp işlemciyi düşük mü almalıyım yoksa ekran kartını 800 lira civarı yapıp işlemciyi 4690k mı alıyım ?
Ekran kartini yuksek tut. İ5 4570 falan alabilirsin.

Bence değiştirebiliyorsan anakartı değiştir. Çünkü OC destekli bir anakart ve bu özelleğin mundar olması çok saçma olur

Anakartı değiştirirsem yeni bi konu açmam gerekecek 2700liraya sistem gibi ki bu anakartta da sorun yaşıyacağımı sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı