Intel işlemcili HP bilgisayara R9 7950x3D nasıl takılır?

Ben arkadaşınızın ne demek istediğini anlayamadım. " Sen bütçen ile yeni konu aç."!! Demesi ne demek oluyor?...Sizin izah etmeniz iyi oldu. Aydınlattıgınız için teşekkür ederim. Ama son mesajını okursanız sizde görürsünüz ne kadar kabalaştığını. Bir konuda bilgim olmayabilir yardım isteyebilirim. Bu forumlar bunun için var. Bildiğim kadarıyla.Eğer ki konuşma şeklinden dolayı farklı kültür sebebiyle yanlış anlamış olsam bile küfürlü konuşmasını gerektirmez. Kültürler farklı olsa bile dünyanın her yerinde bu böyledir.
Yardımlaşma forumu olduğu için her ne kadar sabır göstermemiz gereksede bazı durumlarda, bazı kişiler, bazı kelimelere karşı çok hassas olurlar. Şahsen bende "Kardeş, çocuk." gibi hitapları küfürden hallice olarak algılarım, yaşı küçük kişiler veya akranlardan duyunca. (Yaşı küçük bireyler çok yapıyor.)
Sonuçta hepimiz insanız ve bize ters gelen kelimeler oluyor.

En iyisi uzatmamak ve konuyu kapatmak yoksa çıkmaz yol bu.

Genede bir sıkıntı olduğuna herzaman yardım ederiz forum olarak.

Hocam kültürünüzü bilmiyorum ama tüm konuyu size özetleyeyim yaşadığınız sorun ekran kartıyla alakalı bundan mütevellit ekran kartını değişmeniz gerekir ancak laptop kullandığınız için tek ihtimal yeni laptop almanız ve tam olarak bu yüzden size bütçe verin ona göre önerelim dendi.
Technopat YouTube kanalınızda yıllar öncesine ait bir ekran kartı değişimi videonuz var. Bu gün izledim.Tabiki dahili ekran kartı değildi. Yoksa değişmek mümkün değil. Bilgisayarım oldukça sağlam.iyi durumda. Ekran kartı dahili ve yeterli gelmiyor.sorun bundan ibaret.O yüzden arayış içerisindeyim. Çünkü teknolojide sınır yok. Ay sürmeyecek yeni modeller çıkaracaklar her bir parçaya. Ben temiz kullandığım için alacağım bilgisayarın parçalarının seneler içinde gelişmelere göre değişiminin mümkün olmasını istiyorum. Zaten bütçem zorladığı için de eskiyi satıp bir miktar para ekleyip öyle alacağım.Adobe programları rahat kullanabileceğim AMD R9 7950X3D işlemci ve uyumlu ekran kartına sahip bir bilgisayar. Teşekkür ederim.
Yardımlaşma forumu olduğu için her ne kadar sabır göstermemiz gereksede bazı durumlarda, bazı kişiler, bazı kelimelere karşı çok hassas olurlar. Şahsen bende "Kardeş, çocuk." gibi hitapları küfürden hallice olarak algılarım, yaşı küçük kişiler veya akranlardan duyunca. (Yaşı küçük bireyler çok yapıyor.)
Sonuçta hepimiz insanız ve bize ters gelen kelimeler oluyor.

En iyisi uzatmamak ve konuyu kapatmak yoksa çıkmaz yol bu.

Genede bir sıkıntı olduğuna herzaman yardım ederiz forum olarak.
Biliyorum. Hep takip ediyorum sizleri. Çok faydalı kanallarınız var bilgi edinebilecigimiz. Sorun değil. Teşekkür ederim yanıtınız için.

R9 7950X3D'ye kadar da yükselmenize gerek yok bence. Eğer ikinci el (Sahibinden gibi) sizin için sorun olmayacaksa 15 bin civarına işinizi görecek bir şey bulursunuz.

Doğru şeyi bulmanız, Taş Devri'nden Yeni Çağ'a geçmek gibi olur 😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı