Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Windows 11 Pro (24H2)
| R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Sandisk Plus 240GB + Toshiba 7200RMP 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R
Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite
Yardımlaşma forumu olduğu için her ne kadar sabır göstermemiz gereksede bazı durumlarda, bazı kişiler, bazı kelimelere karşı çok hassas olurlar. Şahsen bende "Kardeş, çocuk." gibi hitapları küfürden hallice olarak algılarım, yaşı küçük kişiler veya akranlardan duyunca. (Yaşı küçük bireyler çok yapıyor.)Ben arkadaşınızın ne demek istediğini anlayamadım. " Sen bütçen ile yeni konu aç."!! Demesi ne demek oluyor?...Sizin izah etmeniz iyi oldu. Aydınlattıgınız için teşekkür ederim. Ama son mesajını okursanız sizde görürsünüz ne kadar kabalaştığını. Bir konuda bilgim olmayabilir yardım isteyebilirim. Bu forumlar bunun için var. Bildiğim kadarıyla.Eğer ki konuşma şeklinden dolayı farklı kültür sebebiyle yanlış anlamış olsam bile küfürlü konuşmasını gerektirmez. Kültürler farklı olsa bile dünyanın her yerinde bu böyledir.
Sonuçta hepimiz insanız ve bize ters gelen kelimeler oluyor.
En iyisi uzatmamak ve konuyu kapatmak yoksa çıkmaz yol bu.
Genede bir sıkıntı olduğuna herzaman yardım ederiz forum olarak.