Intel işlemcili HP bilgisayara R9 7950x3D nasıl takılır?

Teşekkür ederim. Peki bilgisayarımın laptop, HP olması ve Intel işlemci olması, AMD anakart ve AMD işlemciye geçişte engel midir? Yani anakart ve işlemciyi degişmem mümkün mü?
Laptop olması tabiki engeller. Laptop anakartları değiştirilebilir ama masa üstü bilgisayarlar için üretilen ile hayır. Yani hali hazırda anakartınız ile aynı türde bir anakart ile değişir, bu da Ford Fiesta'dan inip, başka Ford Fiesta'ya binmek olur.

Aslında uygulamanın açılmama sorunu ekran kartı yüzünden. Ekran kartı gerekli yazılımı desteklemiyor ve ekran kartıda değişmez laptopta.

Tek çözüm yeni bilgisayar. Belki Intel ile gelen dahili grafik biriminiz DX12 destekliyordur. Onunla açmayı deneyin birde uygulamayı.

Zaten bilgim olduğunu savunmuyorum. Bilsem burada konu açmam. Araştırma ile bu noktaya geldim. Mümkün olabilecek en uygun seçeneği arıyorum.

Teşekkür ederim. Peki bilgisayarımın laptop, HP olması ve Intel işlemci olması, AMD anakart ve AMD işlemciye geçişte engel midir? Yani anakart ve işlemciyi degişmem mümkün mü?

Laptop tarafinda bilgim yok arastirmaniz lazim.
+ Zaten masaustu ekipmanlarini laptopa takamazsiniz uyumlu degiller, direkt yeni laptop bakin ya da masaustu arastirin.

Sen bize bir bütçe ver de biz sana yapabiilrceklerini söyleyelim isteklerine göre, hatta sen bütçen ile yeni konu aç bence.

Sen bize bir bütçe ver de biz sana yapabiilrceklerini söyleyelim isteklerine göre, hatta sen bütçen ile yeni konu aç bence.
Yetişkin olmuş ama büyüyememiş bir çocuksun.Yazdıklarından öyle anlaşılıyor. Senden hiç bir şey soran yok. Sağolsun diğer kişiler yeterli cevabı verdiler. Senin gibi de ücret beklemediler.

Yetişkin olmuş ama büyüyememiş bir çocuksun. Yazdıklarından öyle anlaşılıyor. Senden hiçbir şey soran yok. Sağ olsun diğer kişiler yeterli cevabı verdiler. Senin gibi de ücret beklemediler.

Deveye diken insana... İşte böyle yardımcı olmaya çalışınca aklı normalin altında olan insanlar yanlış anlayıp egoist ve aşağılayıcı cevaplar veriyorlar neyse bak işine.

Yetişkin olmuş ama büyüyememiş bir çocuksun.Yazdıklarından öyle anlaşılıyor. Senden hiç bir şey soran yok. Sağolsun diğer kişiler yeterli cevabı verdiler. Senin gibi de ücret beklemediler.
Bu forumdaki hiç kimse yardım için ücret talep etmez. Diğer arkadaşımızın "Bütçeden" kastı, şuan yeni bir PC almak için ayırdığınız miktar para oluyor. Eğer bu tarz teknoloji forumlarında biri size "Bütçe?" diye soruyorsa: "sizin yeni eşyalar satın almak için ne kadar paranız olduğunu sorar" binevi. Ücret istemezler.

Teknoloji forumlarında kimse ücret istemez, siz yanlış anladınız.

Şuan dediğiniz uygulama için yeni bir PC'ye ihtiyacınız var. Arkadaşın sorusuna (Atıyorum.) "15 bin TL" deseydiniz, size ona göre bir PC önerecekti. 2.el veya toplama filan pişman.

Bu forumdaki hiç kimse yardım için ücret talep etmez. Diğer arkadaşımızın "Bütçeden" kastı, şuan yeni bir PC almak için ayırdığınız miktar para oluyor. Eğer bu tarz teknoloji forumlarında biri size "Bütçe?" diye soruyorsa: "sizin yeni eşyalar satın almak için ne kadar paranız olduğunu sorar" binevi. Ücret istemezler.

Şuan dediğiniz uygulama için yeni bir PC'ye ihtiyacınız var. Arkadaşın sorusuna (Atıyorum.) "15 bin TL" deseydiniz, size ona göre bir PC önerecekti. 2.el veya toplama filan pişman.

Ben arkadaşınızın ne demek istediğini anlayamadım. " Sen bütçen ile yeni konu aç."!! Demesi ne demek oluyor?...Sizin izah etmeniz iyi oldu. Aydınlattıgınız için teşekkür ederim. Ama son mesajını okursanız sizde görürsünüz ne kadar kabalaştığını. Bir konuda bilgim olmayabilir yardım isteyebilirim. Bu forumlar bunun için var. Bildiğim kadarıyla.Eğer ki konuşma şeklinden dolayı farklı kültür sebebiyle yanlış anlamış olsam bile küfürlü konuşmasını gerektirmez. Kültürler farklı olsa bile dünyanın her yerinde bu böyledir.

Ben arkadaşınızın ne demek istediğini anlayamadım. " Sen bütçen ile yeni konu aç."!! Demesi ne demek oluyor?...Sizin izah etmeniz iyi oldu. Aydınlattıgınız için teşekkür ederim. Ama son mesajını okursanız sizde görürsünüz ne kadar kabalaştığını. Bir konuda bilgim olmayabilir yardım isteyebilirim. Bu forumlar bunun için var. Bildiğim kadarıyla.Eğer ki konuşma şeklinden dolayı farklı kültür sebebiyle yanlış anlamış olsam bile küfürlü konuşmasını gerektirmez. Kültürler farklı olsa bile dünyanın her yerinde bu böyledir.

Ben arkadaşınızın ne demek istediğini anlayamadım. " Sen bütçen ile yeni konu aç."! Demesi ne demek oluyor? Sizin izah etmeniz iyi oldu. Aydınlattıgınız için teşekkür ederim. Ama son mesajını okursanız sizde görürsünüz ne kadar kabalaştığını. Bir konuda bilgim olmayabilir yardım isteyebilirim. Bu forumlar bunun için var. Bildiğim kadarıyla. Eğer ki konuşma şeklinden dolayı farklı kültür sebebiyle yanlış anlamış olsam bile küfürlü konuşmasını gerektirmez. Kültürler farklı olsa bile dünyanın her yerinde bu böyledir.

Hocam kültürünüzü bilmiyorum ama tüm konuyu size özetleyeyim yaşadığınız sorun ekran kartıyla alakalı bundan mütevellit ekran kartını değişmeniz gerekir ancak laptop kullandığınız için tek ihtimal yeni laptop almanız ve tam olarak bu yüzden size bütçe verin ona göre önerelim dendi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı