Intel İşlemcili Laptopa AMD İşlemci Takmak Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerekli parçaların değişimi & montajı yapıldığında, yapılamayacak şey yoktur. Belki evet, çok bileşen değiştirmesi gerekecek fakat, yeterli yatırım ve teknoloji olduğu sürece istenilen her şey birebir yapılacaktır.
Hocam gerekli parçaların değişmesi ile olmaz, çünkü değişmesi gereken parçalar arasında parçaların üzerinde bulunduğu devre kartı da var. O kartın da dahil olduğu değişim yeni bir kart tasarımı demek, bu da yeni bir anakart demek. Olay bu kadar basit :)

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam, burada karşılıklı iddialaşacağınıza bölümde öneri/yardım bekleyen kişilere yoğunlaşsanız? :)

''Gerekli parçalar'' derken demek istediğim şey; yeni işlemci, anakart ve gereken diğer ıvır zıvır parçalar idi. Uyumsuz bileşenler çıkarılıp, yerine yeni ve uyumlu parçalar satın alınıp işini gerçekten bilen kişiler tarafından monte edildiğinde, ''evet çok pahalıya gelebilir'' fakat sistem çalışacaktır bence. Her neyse iyi forumlar.

''Gerekli parçalar'' derken demek istediğim şey; yeni işlemci, anakart ve gereken diğer ıvır zıvır parçalar idi. Uyumsuz bileşenler çıkarılıp, yerine yeni ve uyumlu parçalar satın alınıp işini gerçekten bilen kişiler tarafından monte edildiğinde, ''evet çok pahalıya gelebilir'' fakat sistem çalışacaktır bence. Her neyse iyi forumlar.
Uzatmanın alemi yok hocam :) İyi günler dilerim :)

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim bildiğim kadarıyla bir markanın soketine takılan farklı işlemci sadece intelin eski 4xx soketlerinden birine takılan VIA işlemciydi. Yanlış bilmiyorsam o sokete intelden daha iyi işlemci yapmıştı :D

O mantıkla benim lambayı 4K monitöre de çeviririz zaten.
Parasını ödeyebileceğin ölçüde, istediklerini gerçekleştirebilirsin. Onun haricinde sadece konuşursun. :)
Sen yine de boş boş konuş ve espriler yap ama, en azından moderatörlerden birinden beğeni aldın. Süpersin. :p

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı