İşlemci güncelleme işi anladığım kadarıyla pek uygun değil sizin için. Bilgisayarınızdaki donanımların güncellik durumlarını IObit Driver Booster tarzı programlarla kontrol edebilirsiniz. Burada pek önerilmiyor bu tür programlar ama hiç değilse ne güncel ne değil öğrenmiş olursunuz.
Yapabilirsiniz tabi. Ekran kartına baktığınız gibi bakmanız gerek hepsine.3. parti programlar dışında öğrenemez miyim? Örneğin ekran kartımın güncelliğini Nvidia programı indirerek kontrol ettim
Hocam muhtemelen BIOS güncellemekten bahsediyor arkadaş.İşlemci güncelleme diye mümkün değildir.
Yapabilirsiniz tabii. Ekran kartına baktığınız gibi bakmanız gerek hepsine.
Hocam muhtemelen BIOS güncellemekten bahsediyor arkadaş.
BIOS'um günceldir umarım çünkü formatı yaparken Windows 10 2004 indirdim Rufus'un en son sürümünü falan indirdim ona göre yaptım ve Windows kendi yapmıştır diye umuyorum BIOS güncellemesini.
Windows nasıl yapsın BIOS güncellemesini anakartın sitesine gidip BIOS sürümünü indirip Rufus ile USB'ye yazıp BIOS'dan Boot etmen lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.