Intel İşlemcim Güncel mi?

Tunapy

Decapat
Bilgisayarımı formatladım şu an hangi sürücüm güncel mi değil mi bilmiyorum. Windows 10 kullanıyorum. Windows Update Centerde kendi otomatik birkaç güncelleme yaptı ama teyitini nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci güncelleme işi anladığım kadarıyla pek uygun değil sizin için. Bilgisayarınızdaki donanımların güncellik durumlarını iobit driver booster tarzı programlarla kontrol edebilirsiniz. Burada pek önerilmiyor bu tür programlar ama hiç değilse ne güncel ne değil öğrenmiş olursunuz.

İşlemci güncelleme işi anladığım kadarıyla pek uygun değil sizin için. Bilgisayarınızdaki donanımların güncellik durumlarını IObit Driver Booster tarzı programlarla kontrol edebilirsiniz. Burada pek önerilmiyor bu tür programlar ama hiç değilse ne güncel ne değil öğrenmiş olursunuz.

3. parti programlar dışında öğrenemez miyim? Örneğin ekran kartımın güncelliğini NVIDIA programı indirerek kontrol ettim.

Yapabilirsiniz tabii. Ekran kartına baktığınız gibi bakmanız gerek hepsine.

Hocam muhtemelen BIOS güncellemekten bahsediyor arkadaş.

BIOS'um günceldir umarım çünkü formatı yaparken Windows 10 2004 indirdim Rufus'un en son sürümünü falan indirdim, ona göre yaptım ve Windows kendi yapmıştır diye umuyorum BIOS güncellemesini.

BIOS'um günceldir umarım çünkü formatı yaparken Windows 10 2004 indirdim Rufus'un en son sürümünü falan indirdim ona göre yaptım ve Windows kendi yapmıştır diye umuyorum BIOS güncellemesini.

Windows nasıl yapsın BIOS güncellemesini anakartın sitesine gidip BIOS sürümünü indirip Rufus ile USB'ye yazıp BIOS'dan Boot etmen lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı