Intel işlemcinin pinlerine dokunulması sorun yaratır mı?

Marchempas

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar bugün yeni aldığım işlemcimi termal macun sürdürmek için bilgisayarcıya götürmüştüm. O kadar narin temas ettiğim tutarken çok özen gösterdiğim işlemcimi adam bildiğiniz eliyle oyuncak gibi oynadı ve pin kısımları adamın DNA sını resmen üstünde barındırıyor :) :) :) bu durum bi sıkıntı yaratırmı çünkü o kadar para verdiğim bi parçanın böyle umursamazca elde tutulması beni endişelendiriyor...

Benim 4. nesil 4790K'da pinler anakartta.

Öncelikle merhaba arkadaşlar bugün yeni aldığım işlemcimi termal macun sürdürmek için bilgisayarcıya götürmüştüm. O kadar narin temas ettiğim tutarken çok özen gösterdiğim işlemcimi adam bildiğiniz eliyle oyuncak gibi oynadı ve pin kısımları adamın DNA sını resmen üstünde barındırıyor :) :) :) bu durum bi sıkıntı yaratırmı çünkü o kadar para verdiğim bi parçanın böyle umursamazca elde tutulması beni endişelendiriyor...
Üzerinde statik yoksa sorun olmaz herhalde.

Arkadaşlar bide bişey sorucam işlemciye Deep Cool CK-11508 fanını alıcam ve bunu msı h110m pro vd plus anakartıma takıcam herhangi bir sorun yaşarmıyım şuanlık uyumlu gözüküyor

2008'den beri LGA kullanılıyor yani Core 2 Extreme QX9775'den beri. Ondan önceki işlemciyi şu an yeni almış olamaz sanırım.
Kardeşim ukalalık yapma işte git araştır. Dizüstü için farklı bir durum geçerli işte.
Al.

Ukalalık yapma git araştır mı? Öncelikle gelip bilgi sıkma da sen araştır önce. Sonradan mesajını düzenleyip laptop için durum farklı diyip tüy dikme. Al sen bilgilen önce:

Burada konumuz laptopa benziyor mu ayrıca?

Ukalalık yapma git araştır mı? Öncelikle gelip bilgi sıkma da sen araştır önce. Sonradan mesajını düzenleyip laptop için durum farklı diyip tüy dikme. Al sen bilgilen önce:

Burada konumuz laptopa benziyor mu ayrıca?
Kasa olduğu ne malum?
Bir insan koskoca kasayı termal macun sürdürmek için bilgisayarcıya götürmez diye düşündüm. Kusura bakma. 😄

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı